2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 66 پست

اسی از کجا برات میاد پوششت‌ چه جوری ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجازی که اصلا خوب نیست ،از چه نظر میگی داغونن؟

یا سنشون به من نمخوره یا معتادن یا از یک خانواده بی فرهنگ یا پولکی هستن مثلا مگن شما به پسر ما کمک کنید من درتوانم نیست

وقتی هرکسی زنگ میزنه همشونو خونه راه میدین خسته هم میشین دیگه . 

یه دوستی داشتم ازبس همه رو وارد خونه میکردن روزی ۲تا ۳تا تو ساعتهای متوالی خواستگار داشت 

مثلا ۲تا۳ یه خانواده 

۳تا۴یکی دیگع 

۴تا۵ باز یکی دیگه 

سه تا ابجی بودن هر سه تا دم بخت یکسره خونشون خواستگار میرفت میومد ....همه رو راه میدادن ....خواستگاری اینجوری نیست که هرکس زنگ بزنه بگه تشریف بیارین حالا بشه یا نشه ...

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

سلام من از اومدن خواستگار خالم بهم میخورد هر وقت خواستگار میومد کلی استرس می‌گرفتم اصلا هم فکر نمی‌کردم یه روز بدون استرس ازدواج کنم یه خواهرم بهم گفت مادر فلانی تورو برا پسرش پسندیده پسرش هم عکستو دیده و خوشش اومده منم چیزی نگفتم ناخودآگاه اصلا هم استرس نداشتم الان ده روز عقد کردم و دقیقا زمانی ک فکر نمی‌کردم متاهل بشم متأهل شدم و خدا این فرشته ی مهربون مرد رو نصیبم کرد.گاهی گمان نمیکنی و میشود

اسی از کجا برات میاد پوششت‌ چه جوری ؟

پایگاه بسیج این جور مسخره بازی ها که اصلا براشون مهم نیست چه ادمی بهت معرفی مکنن فقط شمارت رو میدن ت دیونه بشی وقتی هم میان دو ریال نمی ارزن ،،امدن اگه میشه خودشون دشت کنن

چادریم و پشیمون

یا سنشون به من نمخوره یا معتادن یا از یک خانواده بی فرهنگ یا پولکی هستن مثلا مگن شما به پسر ما کمک ک ...

خب این شرایط اولیه مثل شغلشون خوب نیست یا سنشون نمیخوره رو همون موقع که زنگ میزنند بپرسید اگر دلتون نخواست رد کنید دیگه نذارید بیان 

پایگاه بسیج این جور مسخره بازی ها که اصلا براشون مهم نیست چه ادمی بهت معرفی مکنن فقط شمارت رو میدن ت ...

وای‌ اسی همه اشون ام سپاهی و طلبه ان‌ برا‌ من یه نفر فرستادم کغازه رنگ فروشی داشت ببین اصلا راه نده من بابام اصلا اجازه نمیده بیان خونه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
پایگاه بسیج این جور مسخره بازی ها که اصلا براشون مهم نیست چه ادمی بهت معرفی مکنن فقط شمارت رو میدن ت ...

حدس. زدم چادری باشی چون چادریا‌ اطرافم

زیاد دارن منم مث خودتم‌😑

وقتی هرکسی زنگ میزنه همشونو خونه راه میدین خسته هم میشین دیگه . یه دوستی داشتم ازبس همه رو وارد خونه ...

خیلی این طوری سخته ،،دیگه اعصاب روانت رو باید بزاری رو دایرهه نمیشه هرکسی را داد امدیدم طرف دزد بود

باورت میشه من که نمدونم کی هستن وقتی میان خوب از اب در نمیان منم تا هفته ها گریه زاری مکنم نمدونم چی ...

مگه تلفنی نمیگن پسرشون کیه و چیه؟؟مامانت نمیپرسه؟؟؟ هرکس  زنگ بزنه راه میدین خونه که توو خونه بفهمین کی هستن ؟؟؟ اینجوری که راهش نیست ...اول باید به مامانت اموزش داد چیا بپرسه و اگه اوکی بودن ادرس بده ...حالا اینهمه خواستگار چجوری به تو میرسن که زنگ میزنن؟؟ جایی اسمتو دادی ؟؟؟ احه تو بعضی مساجد دفتر دارن اسم دخترای مجرد دم بخت نوشته شده ازون طریق معرفی میکنن به کساییکه دنبال زن واسه پسزاشونن 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

حدس. زدم چادری باشی چون چادریا‌ اطرافم زیاد دارن منم مث خودتم‌😑

حالا چی کار کنم سرکار هم یک صاحب کار افادیه ای دارم که فکر قر فر پول خودشه اگه یکی ادم خوب هم پیدا بشه مپرونه

مگه تلفنی نمیگن پسرشون کیه و چیه؟؟مامانت نمیپرسه؟؟؟ هرکس زنگ بزنه راه میدین خونه که توو خونه بفهمین ...

بعض ها نمگن کی هستم مگن وقتی امدیم مگیم ،،یا تعریف زیاد مکنن وقتی میان این طوری که گفتن نیستن