2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 66 پست
یزد خراب شده،،اصلا وقتی زنگ مزنن طلب کارن چرا سوال پرسیدی

روش دیگه ای برای ازدواج نیست اونجا؟حتما باید معرف باشه؟مثلا ازدواج فامیلی یا محله ای ،یا یکاریم میتونی بکنی خطتو عوض کن خط جدیدو بده به یکی از این خانمای معرف اونا مطابق شرایطت مورد میفرستن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روش دیگه ای برای ازدواج نیست اونجا؟حتما باید معرف باشه؟مثلا ازدواج فامیلی یا محله ای ،یا یکاریم میتو ...

مترسم باز این خط جدید هم پخش کنن بی فایده باشه،،هستن من زیاد کسی نمشناسم فامیل ندارم خیلی ،،

😂😂😂باز خوبه فقط چای میدید ،ما اگر میوه نیاریم براشون که آبرومونو پرچم میکنن و میرن حرف میزنن پشت ...

اره من یکی داشتم گفت خواستگاری قبلی بهمون میوه دادن،،انوقت اونهای که سز زده میان چه کارشون مکنی

خوبه به خواستگارا بر نمیخورده😂😂😂😂چقدر خرج میوه و چای و شیرینی برای خواستگارا کردن که بریزن تو خی ...

فک کنم شیرینی قبلیارو واسه بعدیا میزاشتن😂😂😂این سه تا خواهرهم چادری و محجبه بودن ...خیلیم پسرباز بودن و افراطی دوست پسرداشتن و به همه پا میدادن ولی هیچکدومو واسه ازدواج نمیخواستن ...فقط خواستگار سنتی میخواستن ‌‌‌‌...هر ۳تا شونم ازدواجاشون موفق بود....

خواهر بزرکه که دوست خودم بود دوست پسر اخریش واسش رگشو هم زد من نجاتش دادم بخانوادش زنگ زدم ولی بازم دوستم جواب مثبت به خواسنگار سنتیش داد بااینکه تمام عشق وحالش بااین پسره بود حتی مسافرت هن رفت باهاش ولی ببینیشون فک میکردی امامزاده ی طاهر و معصومن جای جاش پوشیه هم میزدن .....بیچاره شوهراشون که فکر میکنن زناشون نجیب و طاهرن 

اخرین بار که دیدمش از خاطرات دانشگاه و پسرا گفتن درجواب گفت من هیچی یادم نمیاد ‌‌.....یعنی جوری بهم فهموند که لال باشم 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

مترسم باز این خط جدید هم پخش کنن بی فایده باشه،،هستن من زیاد کسی نمشناسم فامیل ندارم خیلی ،،

دوتا خط بگیر یکی برای ارتباط با دوستا و اطرافیان یکی هم مخصوص خواستگار اون خط قبلی رو هم بنداز دور ،اگر مشکلی باز پیش اومد دیگه نگران نیستی خطی که مخصوص خواستگار بوده رو در میاری تموم میشه میره

اره من یکی داشتم گفت خواستگاری قبلی بهمون میوه دادن،،انوقت اونهای که سز زده میان چه کارشون مکنی

مگه سرزده هم میان؟؟اینادیگه کین بابا😂😂

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

روش دیگه ای برای ازدواج نیست اونجا؟حتما باید معرف باشه؟مثلا ازدواج فامیلی یا محله ای ،یا یکاریم میتو ...

من تهرانم کاش می شد ازدواج فامیلی کنم اصلا مورد پسند نیستم فک کنم که نمیان فامیل بابامم‌ فقط میگه فامیل من به عریب‌ نمیدم

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
مگه سرزده هم میان؟؟اینادیگه کین بابا😂😂

اره یهوو میان یا ت خوابی یا داری ظرف مشوری و اون لحظه هول مکنی سکته مکنی بعدم مخان بیان داخل،یکی بود سر زده امد بود مخاست بیاد ت خونه اتاق ها نامرتب پسرش به درد نمخورد بعد که گفتیم نه اونم گفت شما سامون نبوده خونتون😐

اره یهوو میان یا ت خوابی یا داری ظرف مشوری و اون لحظه هول مکنی سکته مکنی بعدم مخان بیان داخل،یکی بود ...

همون بهتر نشد ...