2777
2789
بلههه 😂😂💍💍❤❤

دیدی ترس نداشت خب مبارکه حالا بریم به خونواده ها بگیم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکیه 🤩عشقم

خبرشو بده پس

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

سلام گلممممممممم🥺♥️حس محمدعلی بهم میگی؟ بینمون چی میشه؟خواستی حس حمیدم بهم بگو

محمد علی واقعا دوست داره 

داره تلاش می کنه بهت برسه 

ولی حمید نه خودش حسی نداره هرچی هست با زور خانواده اشه

سلام گلممممممممم🥺♥️حس محمدعلی بهم میگی؟ بینمون چی میشه؟خواستی حس حمیدم بهم بگو

محمد علی واقعا دوست داره 

داره تلاش می کنه بهت برسه 

ولی حمید نه خودش حسی نداره هرچی هست با زور خانواده اشه

مرسی قشنگم بنظرتون بین منو محمدعلی چی میشه؟ لیاقتمم داره؟ تلگراممو داره؟

درست گفتم؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
محمد علی واقعا دوست داره داره تلاش می کنه بهت برسه ولی حمید نه خودش حسی نداره هرچی هست با زور خانواد ...

مرسی عشقم بنظرتون محمدعلی لیاقتمو داره؟ بینمون چی میشه؟ تلگراممو داره؟

مرسی قشنگم بنظرتون بین منو محمدعلی چی میشه؟ لیاقتمم داره؟ تلگراممو داره؟

حس میکنم شمارتو نداره

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
بله گلم 🌹🌹🌹🌹بنظرتون لیاقتمو داره ممدعلی؟ تلگراممو داره؟ بینمون چی میشه🥺

لیاقتتو داره

بچه بامرامیه

شاید بعد ها یکم کسل بشی تو رابطه چون انگار عقایدش باتو یکم فرق داره