2777
2789

بیا یجا قرار بذاریم ازت خواستگاری کنم چطوره ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میاد 

اختلاف نظر خیلی دارید

ولی عشق بینتون نمیزاره جدا شید

فعلا درگیر کار و مشکلات خانوادگیه انگار

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
😂😂😂😂

شوخی نبودا بعش فک کن عاسیسام

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

میاد اختلاف نظر خیلی داریدولی عشق بینتون نمیزاره جدا شیدفعلا درگیر کار و مشکلات خانوادگیه انگار

سلام گلممممممممم🥺♥️حس محمدعلی بهم میگی؟ بینمون چی میشه؟

خواستی  حس حمیدم بهم بگو

خب بیا 😂درخدمتیم

تو که بیا نیستی 

الان منو زانو زده تصور کن 

آیا با من ازدواج میکنی ؟

سلام گلممممممممم🥺♥️حس محمدعلی بهم میگی؟ بینمون چی میشه؟خواستی حس حمیدم بهم بگو

حس خوبی بهت داره انگار آدم درستکاریه

حمیدم شیطونه دوست داره تورو تجربه کنه ولی انگار زیاد اخلاقاتون بهم نمیخوره

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
حس خوبی بهت داره انگار آدم درستکاریهحمیدم شیطونه دوست داره تورو تجربه کنه ولی انگار زیاد اخلاقاتون ب ...

مرسی قشنگم بنظرتون بین منو محمدعلی چی میشه؟ لیاقتمم داره؟ تلگراممو داره؟