2777
2789
عنوان

شوهراتون تو خونه بهتون کمک میکنه

165 بازدید | 16 پست

من ۳ ساله ازدواج کردم دوران حاملگیم خیلی بهم کمک میکرد حتی تو کار قبلیش تا ساعت ۱۱شب کار میکرد بازم میومد ب من کمک میکرد 

تازگیا اصلا هیچکاری واسم نمیکنه میگ مگ من خرم هم بیرون کار کنم هم تو خونه 

وظیفه زن تو خونه کار کردن وظیفه شوهر بیرون خونه 

اینو هم بگم تو این کارش ساعت ۵ عصر خونس 

من اصلا منتی نداره برام کار کنه ولی با یدونه بچه واقعا خسته میشم بچم یک و نیم سالش انرژیمو ازم میگیره 

حتی احساس میکنم یتیمم بچه رو‌خودم ب تنهایی بزرگ میکنم ن بچه رو‌نگه میداره من استراحت کنم ن تو کار  خونه بهم کمک میکنه 

سیاستی چیزی بلدین بهم بگین واقعا از غصه خوردن خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ر و بنداز سرش دوساعت برو حموم.  یا بگو سرماخوردم میترسم بگیره . یا بگو بچه رو تنها درس نکردم ک . بعد بگو اگر کمک کنی دیگ هیچوقت بچدار نمیسیم . بگو کار خونه با بچه داری فرق داره 

منم دوتا پسرام رو خودم تنهایی بزرگ کردم خانوادمم پیشم نیستن که کمک حالم باسن شوهرمم خسته خونه هم باشه اگه از ش بخوام خیلی جزئی بزور کمک میکنه که با نکردن فرقی نداره موقع مهمانی یکم کمک میده

من‌با دو بچه‌کوچک 

شوهرمم بیکاره اصلا کمکم نمیکنه من باید اب بدم دستش😑💔

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

مال منم کمک نمیکنه.دوتا بچه بزرگ کردم به تمام مقدسات قسم یه بار پوشک عوض نکرده برام.دست به هیچی نمیزنه.اصلا هیچ کاری بلد نیس.خونه ننش فقط خوردن خوابیدن و ر. ی .دن یاد گرفته همین

بنظرم چون خسته میشن اینکه ازشون توقع داشته باشیم همش تو خونه کار کنند دلزده میشن و ممکنه یهو تغییر کنند شاید مال شما هم دلیلش همین باشه 

من بابام اگر وقتش تو خونه آزاد باشه حتما به مادرم تو خونه گاهی اوقات کمک می‌کنه 

مثل ظرف شستن خودش میگه مامانت کارش فقط باید تو خونه باشه اما چون درآمدش کمه لطف کرده سرکار می‌ره منم باید تاجایی که میتونم تو خونه بهش کمک کنم 

دایی منم آدم کاری و خیلی مهربونیه و سربه زیر 

ولی اصلا تو خونه به خانمش کمک نمیکنه 

یعنی اعتقاد داره مرد نباید تو خونه کار کنه همین باعث شد چند بار دعوا کنند با هم ولی در نهایت زن داییم بیخیال قانع کردنش شد 

من‌با دو بچه‌کوچک شوهرمم بیکاره اصلا کمکم نمیکنه من باید اب بدم دستش😑💔

این خود ماییم ک رو میدیم انقد بهشون 

من قبلنا دلم براش نمیسوخت میگفتم کار کنه وظیفشه من حامله ام 

ولی الان میگم گناه داره طفلکی .. 

بعد میبینم این منم ک گناه دارم خودمو ب آب و آتیش میزنم 

پیر شدمممم 

با دعوا راضیش کردم گاهی بچه رو ببره بیرون تازه شاغلم

نه این میگ من دستام درد میکنه بچه رو بغلم میگیرم مگ چند کیلوهس ک خسته میشی اصلا ی بار نشده بچه رو بگردونه من کارهامو بکنم 

این خود ماییم ک رو میدیم انقد بهشون من قبلنا دلم براش نمیسوخت میگفتم کار کنه وظیفشه من حامله ام ولی ...

بخدا از بس حرص میخورم از رفتارای شوهرم و کل روز با بچها وقتمو میزارم دیگ ب فنا رفتم حس میکنم افسردم چون اصلا وقتی ندادم ک ب خودم برسم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲