2777
2789
عنوان

چرا بلوغ زودرس انقدر زیاد شد

306 بازدید | 24 پست

نمیدونم شما هم دیدین یا نه

پسرای کم سن و سال میبینم که سبیلشون در اومده در صورتی که اصلا سنی ندارن یا دخترایی که سن زیر ۹ علائم بلوغ دارن 

من فکر میکنم رابطه پدرومادر خیلیی مهمه

تو همین نی نی سایت متوجه شدم خیلی از مادر و پدرا رابطشونو بچشون دیده و در کلید نبوده

یا یکیشون میگفت تو حال وقتی بچمون خواب بود و پسر بزرگ هم بوده رابطه داشتن

یا دخترایی که میگن صدای رابطه پدر و مادرمون رو میشنویم

برام سواله ما که پنج تا بچه بودیم و تعداد اتاقا از تعداد خودمون کمتر بود چطوری این چیزا رو متوجه نمیشدیم

باید قبول کنیم پدر و مادرا سهل انگاری میکنن

همچنان امیدوار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته تاثیر داره

تغذیه هم خیلی تغییر کرده تمام محصولات خوراکی همشون مواد افزودنی داره الان یک چیز سالم و ارگانیک پیدا نمیشه

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

فیلمای امروزی رو چرا نمیگی🤦‍♀️🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نه اتفاقا والدین آگاه شدن قبلا که خونه ها اتاق نبود بچه ها بیشتر میدیدندلیل بلوغ زودرس هم دنیای مجاز ...

نه والا قبلا کلا یک در اتاق بود کسی هم نمیفهمید

همچنان امیدوار

آره خاک تو سر پدر مادرای اسکل و احمق کنم

جاریه من پیش من و شوهرم سرشو میزاره رو سینه ی شوهرش یا از لب میبوسن همو یا بردارشوهرم پشت کوشی جاریمو هی ناز میکنه  از سنشون خجالت نمیکشن پسرشم تو سن بلوغه 

هرشب جنب میشد پسرش 

به خاطر ماهواره و بعضی صفحات مزخرف مجازی به خصوص اینستا

خب چرا باید گوشی دست بچه باشه

ما خودمون ماهواره داشتیم

من تا کلاس نهم نمیدونستم چطوری باردار میشن

تو مدرسه دوستم بهم گفت

همچنان امیدوار

فیلمای امروزی رو چرا نمیگی🤦‍♀️🥲

خانواده باید مدیریت داشته باشه

من خودم با دخترخاله سیزده سالم بخوام فیلم ببینم فیلمایی رو انتخاب میکنم که قبلا خودم دیده باشم و مطمئن باشم هیچ صحنه ای نداره

همچنان امیدوار