mahshidotj مدیر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 4124 بازدید | 546 پست دوست ندارم ناراحت شید ولی جواب میدم جایی رو هم که بتونم با توجه به تجربم و رشتم روانشناسانه کمکتون میکنم❤ یک انسان مردُم دوست😊 1403/07/08 | 00:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nosratsite عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2259 طول میکشه احساسمیکنم با کاشت دختر چقد طول میکشه ؟؟؟ ینی طبیعی نمیشم ؟
گلنار_32 عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 550 چی بگم احساس میکنم مقصر اصلی شوهرتونه مامانم بچه میاره از پرورشگاه یا باردار میشه اعتمادم بزرگترین اشتباهم بود.......!
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 ممنون بهم گفتن بشدت مغروره درسته خصوصیات اخلاقیشونو میگین؟😂😂ببخخخخشیو خیلی ییاد پرسیدم دیگه نمیپرس ... مهربون غرور من احساس نمیکنم یکم شوخ و دوست داشتنی شما خودت هم یکم زود جوشی احساس میکنم یک انسان مردُم دوست😊
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9929 خدااانکنه بابا🤕🤕ممنون دعام کن♥️دوتاسه وعده احتمالا ماه باشه عزیزم بیشترنظرت روجدایی یااینکه تامرزطلاق میرم واشتی میکنه ؟؟؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 فدات شم به نطرم بیشتراززنه داره استفاده میکنه تابهم مهریه نده درسته ؟؟؟؟؟ نه ربطی نداره مهریه دادن ربطی نداره فک میکنه زنه به خاطر خودش باهاشه ولی زنه داره ازش پول میکشه یک انسان مردُم دوست😊
nosratsite عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2259 احساسم میگه تورو مقصر میدونه و نمیاد و خودت باید بری اگه مقصری واقعا دختر عمم و زن داداشم کی باردار میشن
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 مهربون غرور من احساس نمیکنم یکم شوخ و دوست داشتنی شما خودت هم یکم زود جوشی احساس میکنم 😂😂زیادی زودجوشم ممنونم خوشگلم بهترین ها نصیب قلب مهربونت♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 چقد طول میکشه ؟؟؟ ینی طبیعی نمیشم ؟ طول میکشه نمیدونم احساس کردم اینطوریه:) یک انسان مردُم دوست😊
nosratsite عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2259 😂😂زیادی زودجوشم ممنونم خوشگلم بهترین ها نصیب قلب مهربونت♥️ گلم میشه لطف کنید بگید من کی باردار میشم جنسیتش چیه
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9929 نه ربطی نداره مهریه دادن ربطی نداره فک میکنه زنه به خاطر خودش باهاشه ولی زنه داره ازش پول میکشه پس چی میشه ولش میکنه؟؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3235 عزیزم ببخشید میشه یه سوال دیگه هم بپرسمبا اونی که تازگی ها خیلی پیگیره اشنا میشم؟ قرص من اون چشم پر از بغض توععع
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 مامانم بچه میاره از پرورشگاه یا باردار میشه هیچکدوم:) یک انسان مردُم دوست😊
nosratsite عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2259 طول میکشه نمیدونم احساس کردم اینطوریه:) انشاالله که زود زود باردار میشم طبیعی من توکلم به خداست 🙂
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 عزیزم بیشترنظرت روجدایی یااینکه تامرزطلاق میرم واشتی میکنه ؟؟؟؟؟ جدایی یک انسان مردُم دوست😊