2777
2789
فکر میکنم ناموفقه رابطتون و تو داری براش طلاش میکنی درسته؟و مقصر هم شوهرتونه فکر نمبکنم حل بشه

@mahshidotjعزیزم حس می کنی من چند سالگی ازدواج می کنم و با همسرم چطوری آشنا میشم؟در مورد حروف اسمی و سن همسرم چی حس می کنی؟مرسی عزیزم

وقتی بهتر از اونو به خاطرش رد کردی اینطوری میشه دیگه غرور برش میداره احتمال اینکه بیاد هست

کنارش باید چیکار کنم که تمام اون حس هایی که گفتی رو نداشته باشه.

تاحالا دختری و بیشتر من خواسته امکان داره بخواد یا کلا ته دوست داشتنش همینه

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیشترنظرت روجدایی یااینکه تامرزطلاق میرم واشتی میکنه ؟؟؟؟؟

تامرز میرین و آشتی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

مهربون غرور من احساس نمیکنم یکم شوخ و دوست داشتنی شما خودت هم یکم زود جوشی احساس میکنم

سلام بزرگوار

خوبین؟

عصرتون بخیر 

من یه جایی مشغول به کار شدم و مدیرم آقای جوونی و محترمی هستن،،،ممکنه بفرمایید که آیا ممکنه مدیرم بهم پیشنهاد احساسی بدن و وارد رابطه‌ای بشیم؟

اگر رابطه‌ای ایجاد باشه، آینده خواهد داشت؟ایشون اصلی‌ترین معیار بنده رو دارن؟

ممنونم🌸😇

به نیت حاجت‌روایی و آرامش‌تون حمد میخونم 🤲💫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز