2821
2789
گفتم که زیاد دور نیست ازدواجتون ولی نزدیک هم نیستشغلش احساس میکنم دولتی نیست ولی حقوق خوبی میگیرهظاه ...

میشه اط اخلاقش بگی چند تا حس ششمی ها گفتند خیلی مغروره درسته از خصوصیاتشون میگین؟تنش های زندگیم تموم میشه؟بنظرت خودم چه شغلی میخورم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون فک میکنه بهتر از تو براش هست و همیشه اینو میزنه تو سرت بعد ازدواج برای همین میگم ازدواج خوب نیست ...

چرا میاد سراغم پس وقتی هم خودم هم خودش میدونه بهتر از من زیاده براش،؟اون همه دخترش دورشه

بنظرت راهش این نیست تو این موقع من همش از قبل بگم بگم خیلی ها خواستنم میدونه خواستگار پولدار و بهتر از خودش اومدش ردش کردم واسه خودش.خانوادش چطورن باهام؟

کلا خودش از ازدواج باهام راضی میشه؟من چطور 

حس کن برام تا دو سال دیگه میاد ؟یا بیشتر میشه

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
میشه اط اخلاقش بگی چند تا حس ششمی ها گفتند خیلی مغروره درسته از خصوصیاتشون میگین؟تنش های زندگیم تموم ...

با اون تنش ندارید 

زندگیتون ارومه 

یک انسان مردُم دوست😊
با اون تنش ندارید زندگیتون ارومه

ممنون بهم گفتن بشدت مغروره درسته خصوصیات اخلاقیشونو میگین؟

😂😂ببخخخخشیو خیلی ییاد پرسیدم دیگه نمیپرسم شرمنده میدونم تعداد پیامابالاست و خسته شدین♥️😘

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

چرا میاد سراغم پس وقتی هم خودم هم خودش میدونه بهتر از من زیاده براش،؟اون همه دخترش دورشهبنظرت راهش ا ...

وقتی بهتر از اونو به خاطرش رد کردی اینطوری میشه دیگه غرور برش میداره 

احتمال اینکه بیاد هست 

یک انسان مردُم دوست😊
ممنون بهم گفتن بشدت مغروره درسته خصوصیات اخلاقیشونو میگین؟😂😂ببخخخخشیو خیلی ییاد پرسیدم دیگه نمیپرس ...

فدات شم ❤️❤️❤️❤️غم نبینی خوشبخت بشی میگی شوهرم اوک زنه همسایه رابطه ش چقدرطول میکشه ؟؟؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

فدات شم ❤️❤️❤️❤️غم نبینی خوشبخت بشی میگی شوهرم اوک زنه همسایه رابطه ش چقدرطول میکشه ؟؟؟؟؟؟

خدااانکنه بابا🤕🤕ممنون دعام کن♥️

دوتاسه وعده احتمالا ماه باشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز