2821
2789
یعنی اخلاقش چجوره؟کدوم ویژگی رو بنظرت داره؟حست درسته اون خیلی مغروره عزیزم.دیگه چی حس میکنی واسم میخ ...

نه نمیخواد

مهربون هست ولی زود جوشه و بد اخلاق 

و اینکه زیاد به خودش میرسه و حس میکنه از اسمون افتاده پایین😂

یک انسان مردُم دوست😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم فکرش راجع به من چیه ازم متنفره ؟؟؟یابخاطرزنه دیگه این کاررومیکنه ؟؟؟؟سری قبلم تانرزطلاق رفتیم ...

طلاق بگیری بهتره 

چون زن همسایه میزاره زیر پاش اینارو

یک انسان مردُم دوست😊
به ازدواج باهام جدی فکر میکنه؟اگه با اون ازدواجمه کی میاد.عزیز برام تمرکز کن 😘

احساس میکنم خیلی دوستت نداره و خوشش میاد از چهرت ولی ممکنه داشته باشید و نزدیک نیست تایم اومدنش

یک انسان مردُم دوست😊
طلاق بگیری بهتره چون زن همسایه میزاره زیر پاش اینارو

کی ازدواج میکنم و چطوریه؟سنتیه؟حال دلم پیشش چطوریه؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

نه نمیخوادمهربون هست ولی زود جوشه و بد اخلاق و اینکه زیاد به خودش میرسه و حس میکنه از اسمون افتاده پ ...

بهم بگو به نظرت میتونم رشته خوبی تو کنکور قبول شم 

اسمم نگاررر🙏🏼

احساس میکنم خیلی دوستت نداره و خوشش میاد از چهرت ولی ممکنه داشته باشید و نزدیک نیست تایم اومدنش

گلم توروخدا جواب منم بده این هفته شوهرم میذاره برم خونه خواهرم؟مشکلش با خواهرم حل میشه؟

مشخصات ظاهری و شغل همسر آینده ام حس می کنی چیه؟من مهاجرت دارم؟مرسی عزیزم

مهاجرت رو احساس نمیکنم 

ولی ازدواج میکنی نزدیک نیست تایمش ولی مرد خوبیه و احتمال میدم یه بار ازدواج کرده باشه

یک انسان مردُم دوست😊
مهاجرت رو احساس نمیکنم ولی ازدواج میکنی نزدیک نیست تایمش ولی مرد خوبیه و احتمال میدم یه بار ازدواج ک ...

طراوت چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنه؟مشخصات طاهری و شغل همسرش چیه؟ممنونم

مهاجرت رو احساس نمیکنم ولی ازدواج میکنی نزدیک نیست تایمش ولی مرد خوبیه و احتمال میدم یه بار ازدواج ک ...

عزیزم 

من مهر سال آینده 

دوباره برمی گردم به کارم یا نه ؟

اختلاف برادرام ختم به خیر میشه ؟

سلام برمیگرده؟سال بعد به چیزی که میخوام میرسم؟

بهت فک میکنه و هنوز پروفایلتو چک میکنه احتمال میدم 

ممکنه سال بعد نرسی ولی میرسی بهش❤

یک انسان مردُم دوست😊
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز