2821
2789
سو استفاده برای رابطه ....دوستت داره خبکاری نمیکنه اگه خودتو محکم نشون بدی

آخه این آقا از من دور زندگی می کنه؟بالاخره این آقا هدف و قصدش سرگرمی و بازی دادن من هست؟این آقای ج چه شخصیتی داره؟آیا باهاش ازدواج دارم؟اگر دارم چه زمانی؟مرسی عزیزم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه این آقا از من دور زندگی می کنه؟بالاخره این آقا هدف و قصدش سرگرمی و بازی دادن من هست؟این آقای ج چ ...

احتمال میدم ازدواج داشته باشی اگه خودتو خیلی محکم بگیری ولی 

خیلی قصدش ازدواج نیست

یک انسان مردُم دوست😊
احتمال میدم ازدواج داشته باشی اگه خودتو خیلی محکم بگیری ولی خیلی قصدش ازدواج نیست

پس قصدش سو استفاده استفاده هست منظورت این هست؟خودم خیلی محکم بگیرم چطوری؟این آقا آذم بدی هست؟ممنون گلم

پس قصدش سو استفاده استفاده هست منظورت این هست؟خودم خیلی محکم بگیرم چطوری؟این آقا آذم بدی هست؟ممنون گ ...

این اقا بد نیست ولی قصدش خیلی ازدواج نیست و وقتی خودتو شل بگیری و باهاش رابطه داشته باشی  دیگه نمیخوادت

یک انسان مردُم دوست😊
این اقا بد نیست ولی قصدش خیلی ازدواج نیست و وقتی خودتو شل بگیری و باهاش رابطه داشته باشی دیگه نمیخو ...

قربونت برم ممکنه باشوهرم تااخرین مرحله طلاق بریم بعداشتی کنه ؟؟؟؟یااحتمالش بعدطلاقه ؟؟؟؟بچه هارومی خوادنگه داره ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

این اقا بد نیست ولی قصدش خیلی ازدواج نیست و وقتی خودتو شل بگیری و باهاش رابطه داشته باشی دیگه نمیخو ...

عزیزم این آقا ایران نیست اگر ایران هم بود خودم را شل نمی  گرفتم گلم 😱😳من چه زمانی ازدواج دارم با چه کسی؟

قربونت برم ممکنه باشوهرم تااخرین مرحله طلاق بریم بعداشتی کنه ؟؟؟؟یااحتمالش بعدطلاقه ؟؟؟؟بچه هارومی خ ...

بچه هارو میگه نگه میدارم ولی نمیخواد میخواد تو مهریه تو کمتر بگیری و ازش بگیری بچه هارو 

احتمالش بعد طلاقه اگه قبل طلاق باشه به خاطر مهریه میاد اشتی کنی

یک انسان مردُم دوست😊
اخلاقش شاید یکم خوب نباشه احساسم میگه یکم مغروره خیانت احساس نمیکنم ولی احساسم بهش کلا خوب نیست حالا ...

یعنی اخلاقش چجوره؟کدوم ویژگی رو بنظرت داره؟حست درسته اون خیلی مغروره عزیزم

.

دیگه چی حس میکنی واسم میخوای اسم دوتامون رو خصوصی بفرستم 

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
بچه هارو میگه نگه میدارم ولی نمیخواد میخواد تو مهریه تو کمتر بگیری و ازش بگیری بچه هارو احتمالش بعد ...

عزیزم فکرش راجع به من چیه ازم متنفره ؟؟؟یابخاطرزنه دیگه این کاررومیکنه ؟؟؟؟سری قبلم تانرزطلاق رفتیم برگشتیم می خواس براش یه کاری کنم منوبترسونه منم انجام ندادم فکرکردازطلاق میترسم  کوتاه اومد الانم بازمی خوام بدونم همون داستانه یاقصدش جدیه ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

اخلاقش شاید یکم خوب نباشه احساسم میگه یکم مغروره خیانت احساس نمیکنم ولی احساسم بهش کلا خوب نیست حالا ...

به ازدواج باهام جدی فکر میکنه؟

اگه با اون ازدواجمه کی میاد.

عزیز برام تمرکز کن 😘

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز