2777
2789
عنوان

خانوما روبیکا دارین

70 بازدید | 10 پست

خانوما توروخدا اگه روبیکا دارین من تو یه چالشی شرکت کردم عکس داداشمو گذاشتم کانال اگه زیاد لایک بخوره برنده میسه جایزه چالش پوله واقعن بهش نیاز دارم فقط کافیه لایک کنید عکسشو میشع لطفن همایت کنید؟🙂🙏🏻

لینکشو بده گلم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیشه لینگ بزارم 🥲

خخخخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

توی خصوصی بفرست

این آیدیمه پیام باین بفرستم لینگ میگه مجاز نیست @Fatiaz11l از خدا عوض بگیری

پیام دادم