2777
2789
عنوان

کنکورییییی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 36 پست
راست میگه برو مقایسه کن یه فصلش رو ... تیپ سوالاتش و توضیحش ... یک فصل مشترک رو مقایسه کن

متوجه نمیشم خب اون لحظه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
میخوام کسایی استفاده کردن تحقیق کنم خودم متوجه نمیشم کتاب تست گاج نقره ای هم دارم اونیکه هر سه س ...

انشالله کم کم باید بری سراغ اون ولی ذهن و اطرافتونو با انواع کتاب پر نکنیدنتیجه عکس میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 5 سال پیش خریدم .... تمام دوستام میخریدن . ما مدرسه نمونه بودیم 

خب الان اصلا اسمش نیس شاید اون موقع خوب بوده

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

الگو سوالاي تاليفي سخت و اصولا غير استاندارد داره نا اميدت ميكنه

زير ذره بين كه اصلا تست نيست همون كتاب درسيه خط به خط همونه درسنامه هست در واقع

ابي قلمچي و گاج نقره اي بهتر هستن واسه شروع

الگو سوالاي تاليفي سخت و اصولا غير استاندارد داره نا اميدت ميكنه زير ذره بين كه اصلا تست نيست همون ...

موندم چکار کنم