2777
2789

سلام شبتون بخیر

امروز توی مدرسه داشتم حرف میزدم با یکی از دوستام. بعد دراومد گف احساس میکنم چهرم خیلی غیرقابل تحمله و خیلی زشتم. منم با سر تایید کردم. بهش برخورد و گف تا حالا هیچ کس انقدر جدی بهم توهین نکرده بود. منم گفتم وقتی خودت چنین نظری داری خب من چیکاره ام که نظر بدم. گذاشت رفت😑

فقطم این نیس. بارها شده وقتی کسی گریه میکنه یا حالش بده خندم میگیره یا با یه بی تفاوتی رومخ زل میزنم بهشون😂😑

توی همین سایتم یکی میاد میگه راه بدین برای خودکشی یا امشب میخوام بمیرم من فقط میگم سلام برسون😂

دست خودم نیس نه که از همدردی بدم بیاد ولی خوشمم نمیاد😑

خیلی داغونه این رفتارم؟ میشه جای خواهرم کمکم کنید بگید مشکل از کجاست؟ 🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوجوونی‌ فکر می‌کنی اینکاره خیلی خفنه الانم با ذوق تعریف کردی . عزیزم از الان یاد بگیری مرز رک بودن و بیشعوری خیلی باریکه . هر حرفی رو نباید به روی کسی آورد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بده واقعا 

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
خودتو جای طرف مقابل بذارمیفهمی مشکل از کجاست

چنین قدرتی ندارم🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

تو یه نوجوون جو گیری

درست میشی

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

نوجوونی‌ فکر می‌کنی اینکاره خیلی خفنه الانم با ذوق تعریف کردی . عزیزم از الان یاد بگیری مرز رک بودن ...

راستش بحث فقط رفتارم با ادما نیس

پرندم جلوی چشمام مرد فقط داشتم میخندیدم قدرت گریه نداشتم

نمیدونم واقعا واسه چی ولی هرچی هس اینی که شما میگین نیس

نوجوونی‌ فکر می‌کنی اینکاره خیلی خفنه الانم با ذوق تعریف کردی . عزیزم از الان یاد بگیری مرز رک بودن ...

دقیقا الان فکر میکنه یه دختر تخس و جذاب به نظر میاد و همه به به چه چه میکنن براش

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

حرف نزن و نظر نده

منطقیه😂💔

راستش بحث فقط رفتارم با ادما نیسپرندم جلوی چشمام مرد فقط داشتم میخندیدم قدرت گریه نداشتمنمیدونم واقع ...

عزیزم این چیزا کول نیس . اگر واقعیت باشه مشکل روانی محسوب میشه . حس نکن خفن و کولی . این دوره میگذره شرمندگیش برات میمونه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دقیقا الان فکر میکنه یه دختر تخس و جذاب به نظر میاد و همه به به چه چه میکنن براش

دقیقا همینه حس می‌کنه خیلی خفنه 🫡 در حالیکه ابدا اینطور نیس ‌ اقتضای سنشه