2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 46 پست
عزیزم خیلیا با عروس دومادا از این شوخیا می کنن و خودشونم هار هار می خندن سخت نگیر

نه خیلی باهام صمیمی نیس کلا شکل حرف زدنش با من این شکلیه چون ازم ده سال بزرگتره همش میخواد تیکه بندازه

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
شما حساسی کلا حرف خاصی نزده سعی کن از اول زندگیت جاری بازی و خاله زنک بازی رو شروع نکنی

لایک داری شما 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه خیلی باهام صمیمی نیس کلا شکل حرف زدنش با من این شکلیه چون ازم ده سال بزرگتره همش میخواد تیکه بندا ...

خوب عزیزم تیکه های دیگه رو که تعریف نکردی

ولی در مورد اینی که تعریف کردی واقعا تیکه نیست از نظر من

فك كن جاري بزرگتري رفتي شام خونه مادرشوهر هنوز يه عنوان مهمان نشستي بعد جاري جديده سريع بره پيش شوه ...

چرا هست...خخخخ

ولی اگ من باشم اصلا ناراحت نمی شم. کلا حساس هستم اما نه به این چیزا. ولی خوبه آدم رعایت کنه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

شما حساسی کلا حرف خاصی نزده سعی کن از اول زندگیت جاری بازی و خاله زنک بازی رو شروع نکنی

عزیزم حساس نیستم ...من اونو فقط وقتی خونه مادرشوهرم هست میبینم و باهم صمیمی نیستیم یک سال و نیم هست نامزدیم....هروقت میرم اونجا سعی در تیکه انداختن داره مثلا یه بار گفت خوب داری پولای برادرشوهرمو خرج میکنیاااااا

منم گفت بمن خرج نکنه به کی خرج کنه

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز