یکی از اقوام به من حسادت داره دوست داره وقتی منو میبینه بمن حس بد بده و ناامیدم کنه چند ساله نادیده گرفتمش ولی از رو نمیره میخام یه جواب در خور بهش بدم
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا هررر بار منو میبینه میگه واای تو همه کارهای خونه رو به دوش میکشی همه چیو گردن گرفتی(شاغلم و دو فرزند) یا اگه تو جمع از مدیریت من تعریف کنن میگه وای ول کنید اصلا اینجوری خوب نیست مگه حمالیم (البته بگم واقعا خیلی مسئولیت ها با منه سرکار ک. میرم بچه ها رو. میرسونم مدرسه میرم دنبالشون بیشتر خریدها دکتر بچه ها با منه چون دخترن همیشه با من هستن چقد دعوا راه بندازم نمیکنه آقا نمیکنه)
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
بقرآن یبار خودمو گرفتم کم حرف شدم گفتوای افسردگی گرفتی
ارتباطت قط کن باش
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده