2777
2789

صب اومدم امروز قرار بود رب بپزیم نصفشو از آبکش رده کرده بود نصفشو من اومدم با کمک مامانم رد کردیم بعد گذاشتیم بپزه بعد ظرف ها رو شستم تقریبا دو ساعت داشتم ظرف میشستم تو حیاط ناهارم گذاشته بودم ظرف های نهار هم شستم حیاطم بعد تموم شدن کارم شستم ولی مامانم اینا رو ندیده عموم اومده بود اینجا میگه پاشو رب و هم بزن میگم خستمه کمرم درد میکنه بعد برگشته به مامانم میگه الکی میگه کمک کردم آره مامانم هیچی نمیگه میگه فقد یکم رب از آبکش رد کرد رف بچشون نگه داشت آدم انقدم دروغگو کاش هیچکدوم از کارا رو نمیکردم اون موقع میفهمید کمک کردم یا نکردم بعد عموم اومده میگه تولد دخترت ، فامیل های شوهرت اومدن پرده ها رو کثیف کردن بیا اونا رو تمیز کن بعد سیم دزد گیر رد شده میری بالای کابینت اونارم درست میکنی تولد دخترمم تقریبا یه ماه پیش بود نمیدونم چطور از سرم باز کنم الکی بگم پدر شوهرمو عمل کردن اومدم اینجا نمیتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان