2777
2789
عنوان

بدگویی مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 58 پست
عروس ماهم میره کار میکنه پولشو میده مهد دختر ۲ سالش... فقط واسه اینکه بگه من شاغلم و بکوبه تو سر دا ...

عزیزم به کار کردن ربطی نداره . خیلی از مادرای شاغل هستن که خیلی بیشتر ار مادرای خانه دار به بچه هاشون میرسن

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
دختر من 11سالشه،یه بار همسایه مون گفت چرا مسولیت نمی دی بهش؟؟؟گفتم چون هنوز خیلی زوده،،،تنها کاری که ...

اون مادر که خودش مسئولیت پذیر نیست و شوهر و بچه رو ول میکنه میره پی تفریح...نباید انتظار داشته باشه بچه خوبی تحویل جامعه بده...یه بچه ۱۱ ساله که نمیتونه مادری کنه برا بقیه بچه ها حالا هرچقدم که دست و پادار و زبر و زرنگ باشه...

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه پسر جوون داشت همسایه ی مادرم

طفلی یه دختر 2ساله داشت،زنش هم حامله بود،،،پسره توی خواب سکته کرده بود،،،حدودا 30ساله

بچه بعد از چند ماه از مرگ پدرش دنیا اومد

مادره اصلا شیر نداده بود که وابسته نشه

هر دو بچه رو داد به خونواده ی شوهرش

مادر شوهرش به مادر من گفته بود،،،روزی که اولین سالگرد پسر بود،،عروس مون هم با خونواده ی خودش اومده بود،،،،ما می دیدیم معذب هست و زیاد سمت ما نمیاد

بعد از مراسم یکی از آشنایان شون گفته که این عروس شما چند ماهی هست که ازدواج مجدد کرده،،،البته من به شخصه با ازدواج مجدد اون مخالفتی ندارم،،،اما می گم می تونست بچه اش رو به سه سالگی برسونه بعد هر دودو رو می داد به خونواده ی شوهرش،،،بعد ازدواج می کرد و می رفت پی سرنوشت جدیدش

بنده خدا مادر شوهرش می گفت دو سال کامل بچه رو با شیر خشک بزرگ کرده بود

خدا رو خوش نمیاد که مادر زنده باشه،،،سالم باشه،،،شیر داشته باشه،،،،بچه اون هم پسر با شیر خشک بزرگ بشه

دخترم❤❤❤هلیااااااا
اون مادر که خودش مسئولیت پذیر نیست و شوهر و بچه رو ول میکنه میره پی تفریح...نباید انتظار داشته باشه ...

درسته

اگه می خوای مادری کنه و مادر باشی باید مسولیت بچه رو هم به عهده بگیری 

حالا با تمام سختی هاش

اگه می خوای تفریح کنی هم که به تفریحت برس دیگه بچه آوردنت چیه؟؟؟؟

دخترم❤❤❤هلیااااااا

عزیزم با خوندن این نوع تاپیک ها فقط خدا رو شاکر باشید که پدر و مادر مهربونی دارید و شکر کنید که نمی تونید این افراد رو درک کنید (چون پدر و مادرتون خوب بودن)

ولی هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید.

پدر و مادری که بچه های خودشون رو کشتند (بماند شکنجه های روحی و..) در دنیا کم نیستند.

شاید اگر پدر و مادر من و شما هم ، مثل همینهایی که میان و به قول شما بدگویی!! میکنند ..  

بودند ، به قتلشون هم فکر می کردیم !! چه برسه بدگویی ..

پس عزیزم بخاطر خودتون میگم که : قضاوت و سرزنش کردن ممنوع.

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
عروس ماهم میره کار میکنه پولشو میده مهد دختر ۲ سالش... فقط واسه اینکه بگه من شاغلم و بکوبه تو سر دا ...

بعضیها هم.مثل شما میخوان خواهر شوهر بازی دربیارن

عروس با عرضه دارید قدر نمیدونید.نظیر شماها زیاده تو این.مملکت.

اون.موقع که پولش رو بده بچه رو مدرسه عالی بذاره و به تربیت نوه خانواده شما کمک کنه خوبه؟

اتفاقا مقدس جلوه دادن  الکی مادر بده اونم یه ادمه با همه خوبیها و بدی های یه ادم ،شاید شما مادر ...

من خودم چون مادر اروم و صبوری دارم که همه جور زندگیو میکشه حتی بابام که همش ماموریتهمادرم برام مقدسه...ولی بنظرم بدترین مادرم با بدترین صفت و شخصیت بچشو دوست داره....البته الان که بچه تو شکممه باورم نمیشه مادری بچشو دوس نداشته باشه...

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
من خودم چون مادر اروم و صبوری دارم که همه جور زندگیو میکشه حتی بابام که همش ماموریتهمادرم برام مقدسه ...

صد در صد مادر بچشو دوست داره حتی بدترین مادر چون زحمت میکشه به دنیاش میاره بزرگش میکنه،اما خب میبینیم یه وقتایی مهر مادری هم کارساز نیست و بچه ها چقدر از دست مادرشون پر عذابن،ادما متفاوتن 

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
بعضیها هم.مثل شما میخوان خواهر شوهر بازی دربیارن عروس با عرضه دارید قدر نمیدونید.نظیر شماها زیاده ت ...

خواهر شوهر بازی نیست خب چکاریه بچتو بذاری مهد ۴،۳ ملیونی بعد بری کار کنی که بگی کار دارم

عزیزم با خوندن این نوع تاپیک ها فقط خدا رو شاکر باشید که پدر و مادر مهربونی دارید و شکر کنید که نمی ...

من واقعا دیگه حرفی ندارم 

فقط امیدوارم هرکس که این صفات بد و ناجورو داره که بخواد بچشو بکشه هیچ وقت بچه دار نشه

مردم له له میزنن واسه یدونه بچه زندگیشونو میدن اونوقت بچه خدا داده باشه و تو بکشیش درک نمیکنم!!!

خواهر شوهر بازی نیست خب چکاریه بچتو بذاری مهد ۴،۳ ملیونی بعد بری کار کنی که بگی کار دارم

خوب کار کردن باعث بهتر شدن روحیه مادر میشه اگر برای بچه در ساعاتی که منزل هست کم.نذاره و  کمبودی نداشته باشه.و برادر شما هم موافق باشه با کار کردن خانمش.مهد کودک ها اونقدر هم گرون نیستند نهایتا 1_ 1.5. 

پدر و مادر شدن يعني تا اخر عمر و تا اخرين نفس مسوول بودن..اون طفل معصوم به خواست خودش پا به اين دنيا نذاشته كه بعضيا ولشون مي كنن به امان خدا يا مدام تحقير خشونت دعوا توسري زدن

منم خيلي از كاراي بابام رو نتونستم فراموش كنم

تحقيرهاش و كتك زدناش و شايد باورتون نشه هنوز با افتخار از اون كتك هايي كه به من و خواهربرادرم زده ياد مي كنه...اونم جلوي ديگران

براي ديگران خيلي خوب بودي پدر جانم...ولي براي ما...

عزیزم حتما کم و بیش چیزی هست اما منم بعضی دلایل تنفر رو که میخونم به نظرم عادلانه نیست اما خواستم بگم هستن مادرایی که در حق دخترشون ظلم میکنن نمونش خود من اما من بهش بی احترامی نمیکنم تازگیها رابطم و کم کردم چون دیگه توان ندارم

😍

نی نی یار این تای یک رو حذف کن plz