2777
2789
عنوان

بدگویی مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 58 پست
اتفاقا شوهر من اصلا دوس نداره مادرشو اونقد كه بد كرده. ر حق شوهرم  با سيخ زدش بچه بودني هنوز ر ...

خدا چرا اینارو مادر میکنه؟پس بیخود میگن بهشت زیر پای مادره !تا وقتی چنین مادرایی هستن که من تاحالا ندیدم

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا شوهر من اصلا دوس نداره مادرشو اونقد كه بد كرده. ر حق شوهرم  با سيخ زدش بچه بودني هنوز ر ...

من یه بار توی هشت سالگی یه چک از مامانم خوردم تازه حقم بود ولی هنوز نتونستم فراموش کنم و گاهی میگم باید خودشو کنترل میکرد وای به حال بچه ها و مادرهایی که راه به راه کتک خوردن و کتک زدن

توی کلاس دختر خودم هم یکی از بچه ها تک فرزنده،،مادرش از هر چار پنج تا جلسه یک بار میاد،افتخار می کنه که پرستار هست با سابقه ی کاری طولانی

چه فایده؟؟؟؟دخترش بسیار بسیار تنبل،همیشه نمره هاش پایین،،همیشه تکلیفش ناقص،،،تنها کسی که همیشه توی کلاس دعوا راه می ندازه همینه

تو یه جلسه معلم شون گفت ،خانم فلانی دختر شما چرا آزمایش علوم رو انجام نداده بود،،،با تحقیق درس هدیه؟؟؟؟گفت من خبر ندارم،اصلا من خونه نیستم صبح ها،،همسایه مون صبح دخترم رو بیدار می کنه که حاضر بشه بیاد مدرسه

من بیشتر شب کار هستم

خبر ندارم کی میره؟؟؟کی میاد؟؟کی آزمایش یا تحقیق داره؟؟

پارسال همون اول سال فرم مدرسه اش رو گم کرده بود،اصلا نمی دونست کجا افتاده،،،بعد از یه مدت با فرم سال قبلش اومد،،،اون رو هم گم کرده بود،،،دخترم می گفت مامان دوستم تا حالا دو تا فرم گم کرده

واقعا روا نیست بچه ی بی گناه و بی پناه رو بیاری و به امان خدا رها کنی

تازه این ها فقط دو نمونه هستند

دخترم❤❤❤هلیااااااا
واااا عجبا!!!من ندیدم تا حالا از این مادرا ولی پسرا همه جونشون واسه مادراشون در میره دختران که همی ...

تبعیض، خشونت و تحقیر علتهای اصلی تنفر از والدین هستن .

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
من یه بار توی هشت سالگی یه چک از مامانم خوردم تازه حقم بود ولی هنوز نتونستم فراموش کنم و گاهی میگم ب ...

منم از پدرم زیاد سیلی خوردم و دعوا کردم باهاش...هنوز که هنوزه شبا کابوس میبینم بابام منو میزنه

ولی مادرو باور نمیکنم انقد خشن باشه که با بچش چنین کاری کنه...شما هم حالا یبار سیلی خوردی یعنی بقیه محبتای مادرت با اون ی سیلی یادت رفت....

واقعا مادری که بد بچشو میخواد اون باید ناراحت باشه

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
توی کلاس دختر خودم هم یکی از بچه ها تک فرزنده،،مادرش از هر چار پنج تا جلسه یک بار میاد،افتخار می کنه ...

من نمیدونم وقتی انقدر عاشق کارشون هستن و موفق هستن پس چرا بچه میارن؟ از خدا میخوام خودش کمک کنه که سرنوشتشون آتنا نشه

توی کلاس دختر خودم هم یکی از بچه ها تک فرزنده،،مادرش از هر چار پنج تا جلسه یک بار میاد،افتخار می کنه ...

بارها تو اين سايت ديدم همچين مادرايي رو كه دنبال پرستار و مهد كودك بودن 

خوب درگيرين كارتون مهمه به حقوقش نياز دارين نيارين 

همه كه قرار نيس بچه دار شن

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
منم از پدرم زیاد سیلی خوردم و دعوا کردم باهاش...هنوز که هنوزه شبا کابوس میبینم بابام منو میزنه ولی ...

من که نگفتم ازش بدم میاد اتفاقا جونم براش در میره اونم همینطور من فقط مثال زدم که مثلا من یه سیلی رو فراموش نکردم بچه هایی که کلی کتک خوردن تحقیر شدن آزار دیدن قطعا نمیتونن فراموش کنن و والدین رو دوست داشته باشن صرفا به خاطر اینکه اسمشون پدر و مادر هست

واااا!!!!

مادر منم شاغله ولی انقد کنجکاوه که از سر کار زنگ میزنه مارو چک میکنه حتی من که شوهر کردم ...

من حتی سر دخترم داد هم نمیزنم ولی متاسفانه از این موارد دیدم مادرایی که بچه هاشونو انواع و اقسام شکنجه ها رو کردن . خیلی هم از دیدنش عذاب میکشم. بچه های بدسرپرست واقعا بی دفاع ترین موجودات دنیا هستن😢

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

دختر من 11سالشه،یه بار همسایه مون گفت چرا مسولیت نمی دی بهش؟؟؟گفتم چون هنوز خیلی زوده،،،تنها کاری که باید بکنه درس خوندن و یادگیری هست و ادب اجتماعی و نظافت و......

گفت دختر خاله من سه تا دختر داره،،،بزرگه 11ساله ست،گفت خودش لاک زده،،تیپ زده،،،مرتب می ره بیرون،دو تا کوچک ها رو می سپره به این،تازه وقتی پدرش برای نهار میاد همون دختر بچه باید چای و غذا برای پدرش و دو تا خواهر های کوچکش حاضر کنه و بیاره و ببره و بشوره

چون مادر حاضر نیست از تفریحش بزنه

گفتم من هیچ وقت مسولیت خودم رو به گردن بچه نمی ندازم

قرار نیست بچه ی کوچک تر رو که به دلخواه من به دنیا اومده اون بزرگ کنه

در ضمن از14تا 15سالگی به بعد باید غذا پختن و اینارو بهش یاد بدم،هر چیزی یه سنی داره

به فرموده ی حضرت علی علیه السلام،،،7سال اول فقط بازی،،،7سال دوم یادگیری و آموزش...7سال سوم تجربه

دخترم❤❤❤هلیااااااا
بارها تو اين سايت ديدم همچين مادرايي رو كه دنبال پرستار و مهد كودك بودن  خوب درگيرين كارتون مه ...

عروس ماهم میره کار میکنه پولشو میده مهد دختر ۲ سالش...

فقط واسه اینکه بگه من شاغلم و بکوبه تو سر داداشم ...میگه پشیمونم بچه نذاشت من کار کنم ...ولی خیلیم دخترشو دوس داره قربون صدقش میره و لوسش میکنه...بعضیا فقط میخوان پز بدن به شوهر وخانواده شوهر که شاغلن

اتفاقا مقدس جلوه دادن  الکی مادر بده اونم یه ادمه با همه خوبیها و بدی های یه ادم ،شاید شما مادر خوبی داشت باشی ،شاید حتی  بدی های مادرت واست شیرینه و به چشمت نیاد اما یکی دیگه اینطوری نیست،اکثر ادمایی که تو بزرگسالی مشکلات حاد دارن ،به خاطر پدر و مادرشونه و مشکلانی که اونا داشتن و به بچه هاشون انتقال دادن

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!

فقط این رو می دونم که هر مادری مادر نیست

مثلا مادر شوهر خودم وقتی کسی به بچه اش می که قربونت بشم و فدات بشم

با خنده می که من که هیچوقت قربون بچه ام نمیشم

چه کاریه،چرا باد قربونش بشم؟؟؟؟

شوهرم می که مامان ،،،دلت میاد اینو بگی می که آره،،،من که اصلا نمی گم قربون بچه بر م

حالا همین شوهر بنده و 6فرزند دیگه اش در حد جهانی قربون صدقه ی مادر شون میشن و دوستش هم دارن

دخترم❤❤❤هلیااااااا