2777
2789
عنوان

بدگویی مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا بيچاره مادر آهورا كه هنوز چيزي ثابت نشده شايد تقصير اون نباشه

😐 بزرگترین مقصره...اگه مادر بود سوزندن بدن بچشو با سیگار یک ثانیه هم تحمل نمیکرد.

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

خواهرم دیروز رفته بود جلسه مدرسه ی پسرش

می گفت،یکی از مادر ها اومده بوده،،،معلم گفته خانم فلانی بچه تون یه روز کتاب نمیاره،یه روز دفترش رو جا می ذاره،،،یه روز تکلیف نداره،یا ناقص هست تکلیفش

ما مانه خندیده گفته من که اصلا خونه نیستم،از صبح تا نه شب بیرون هستم،پدرش هم نیست،از صبح میاد مدرسه،تا ظهر،بعد تا سه تکلیف می نویسه،تا نه شب هم کلاس های مختلف ثبت نام کردم می ره،،آخریش باشگاه هست،تازه این ها برای روزهای زوج هست،،،به نظر تون برای روز های فردش هم برنامه بریزم؟؟؟معلمش گفته بود،این جوری که بچه می می ره خانم محترم

بچه رسیدگی می خواد،چرا آوردی،وقتی نمی تونی جمع و جورش کنی؟؟؟این کمک می خواد برای نوشتن تکلیف و درسش

گناه داره که همیشه تنهاست

دخترم❤❤❤هلیااااااا

من خودم مادرم و  عاشق مادرمم هستم ولی اینا دلیل نمیشه وجود والدین بد رو انکار کنیم . همونطور که والدین به گردن فرزندان حق دارند ،بچه ها هم حقوقی به گردن والدین دارن. هیچ کس حق نداره صرفا به دلیل قرار گرفتن در جایگاهی بخواد به دیگران ظلم کنه و بعد انتظار داشته هیچکس حتی بهش انتقادم نکنه . 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
دور تا دور صفحه تبلیغاته یه نینی سایت کوچولو اون وسطه

😆😆 دعا کنین همین کوچولوهه هم بمونه کلش نشه تبلیغ

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

واااا عجبا!!!من ندیدم تا حالا از این مادرا

ولی پسرا همه جونشون واسه مادراشون در میره

دختران که همیشه دل خوشی از مادر ندارن!!!

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
واااا عجبا!!!من ندیدم تا حالا از این مادرا ولی پسرا همه جونشون واسه مادراشون در میره دختران که همی ...

من برادر هام هم نظر منو دارن.

🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
واااا عجبا!!!من ندیدم تا حالا از این مادرا ولی پسرا همه جونشون واسه مادراشون در میره دختران که همی ...

خدارو شکر که شما تاحالا ندیدی ولی باور کن من از نزدیکه نزدیک دیدم اتفاقا یه دختر و یه پسر داشتن هر دو رو بدبخت کردن 

اتفاقا شوهر من اصلا دوس نداره مادرشو اونقد كه بد كرده. ر حق شوهرم 

با سيخ زدش بچه بودني هنوز ردش تو بدنشه 

شماها هم مادرين كدومتون با سيخ بچتونو ميتونيد بزنيد

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن