2821
2789
عنوان

رمان

74 بازدید | 11 پست

تاوان 

پدر مادرم معتاد بودن شب روز مواد مصرف میکردن روانی شد 

بودم شب ها پدرم تاصبح عربده تمام وسایل خونه مون فروخت تا پول موادش در بیاد

دیگه خسته 😩 شدم میخاستم ازدواج کنم با یک پسری چند ماه دوست شدم و باهاش ازدواج کردم بعد 6 سال پدرم از سر کشیدن زیاد فوت شد مادرم بعد یک سال فوت شد یک روز شوهرم رفت بیرون گوشی رو جا گذاشت و یکی تماس تصویر گرفت شوگ شدم یک زن لخت بدون‌ لباس زنگ زد اعصبانی شدم روانی شوهرم امد بهش گفتم خیلی بهش فحش دادم شروع کرد به کتک زدن من به حدی زد سرم شکست و بیهوش شدم شوهرم از خونه فرار کرده همسایه صدا شنید بود بعد رفتن شوهرم امد بود تو خونه منو برد بیمارستان شوهرم رفت بود دنبال زن زن رو برداشت که فرار کنند تو راه ماشین تصادف می‌کند و هر دو شون فوت می‌کند

ممنون میشم درباره رمان نظرتون بگيد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادبیاتتون خوب نیست، روی املای کلمات و علائم نگارشی باید کار کنید، هرروز با یه کلمه انشا بنویسید تا گفتار و ادبیات دستتون بیاد، داستان باید سر و ته داشته باشه، باید هیجان انگیز باشه، نباید قابل پیش بینی باشه، شخصیتای داستان باید هرکدوم سرگذشتی داشته باشن و گفتگو هاشون باید عمیق و خوب باشه

و اینکه زیاد کتاب بخونید.

🗝
بگو

راجب زنی که خیانت دیده بنویس اما ته کلیشه ای

تهش ببخشه و برگرده یا محکوم شه به برگشت

زنی که به سختی بدون حمایت سرپا میشه 

یه خانوم معلمی که با طلاقش شاید حتی وجه کاریشم خراب شه اما از عزت نفسش نمیگذره

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

ادبیاتتون خوب نیست، روی املای کلمات و علائم نگارشی باید کار کنید، هرروز با یه کلمه انشا بنویسید تا گ ...

عزیزم به عنوان یه نویسنده میگم

ایده یهو میاد

همون لحضه هول هولکی برای اینکه ادم یادش نره مینویسه حتی مورد داشتیم خودن ربط ربت نوشتم تو پی رنگ داستان😂😐

عزیزم به عنوان یه نویسنده میگمایده یهو میادهمون لحضه هول هولکی برای اینکه ادم یادش نره مینویسه حتی م ...

*لحظه

آره ولی اگر کسی یک قلم قوی داشته باشه با ساده ترین ایده هام میتونه بهترین داستان رو بنویسه، من مشکلاتشون رو گفتم که بهترش کنن.

🗝
*لحظهآره ولی اگر کسی یک قلم قوی داشته باشه با ساده ترین ایده هام میتونه بهترین داستان رو بنویسه، من ...

بیا همین الانم یه سوتی دیگه