2777
2789

خیر 

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا به نظرت مشکل داره ؟

مشکلی نداره اما میگم من مشکل دارم چون جلب توجه میشه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

ورزش می کنم شل و آویزون نیست و جمع شده ولی دوستام با تمسخر بهم نگاه می کنن و میگن عمل کن و خانواده ه ...

عزیزم بعضی هادارن میرن عمل می ونن برای افزایش سینه ،اندامت رو د ست داشته باش همین که ورزش می کنید خیلی خوبه،اونایی هم که تمسخرمی کنن ازبی فرهنگیشون هست،وگرنه این موضوع نه خجالت اور ونه به کسی مربوط

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
عزیزم بعضی هادارن میرن عمل می ونن برای افزایش سینه ،اندامت رو د ست داشته باش همین که ورزش می کنید خی ...

می کنن،،دوست،،،ببخشیداشتباه نوشتم

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
ورزش می کنم شل و آویزون نیست و جمع شده ولی دوستام با تمسخر بهم نگاه می کنن و میگن عمل کن و خانواده ه ...

وا

چقدر بی اعتماد به نفسین!

اونقدر نگاه کنن تا بمیرن!

شما دیگه مسئول بی فرهنگی مر‌دم نیستین که!

خداوند داده، به لطف خداوند ( داده های خداوند همه لطف هستن و امانت) شاکر باشید. سالم و خوشکل نگهشون دارین. 

اصلا مسئله ای نیست که کسی اجازه داشته باشه درموردش حرف بزنه، مثل اینه که یکی به خودش اجازه بده درمورد انگشت کوچیک پای من اصلا حرف بزنه چه برسه به نظر!

همه من،داده و لطف خداوند هست، جای سرانگشتان خداوند هست، اصلا چرا باید مرکز گفتگو و نظر سنجی و نظر دادن باشه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز