2821
2789
حسودن

والا، همینو بگین!

من خودم یکیشونم، با اینکه خودمم تقریبا همین اندازه ام!🤣🤣🤣

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

حالا جدا از بحث های زیبایش برا کمر خوب نیست اصن من خودم ۸۵ ام واقعا سختمه هم قوز میکنم هم گردن درد دارم هم نمیشه درست خوابید هم نمیشه ورزش کرد فعلا سعی دارم با کاش وزن شدید سایزمو کم کنم اما اگه نشد فعلا نمیتونم عمل کنم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا جدا از بحث های زیبایش برا کمر خوب نیست اصن من خودم ۸۵ ام واقعا سختمه هم قوز میکنم هم گردن درد د ...

سوتین ورزشی لاتکس بخر و شنا سوئدی برو و سعی کن رژیم غذایی جایگزین استفاده کنی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792