2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچمو؟؟؟؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 47 پست
من شیرازم آخه. من فکر میکردم با یه دور دوشیدن میره گرمیا. هی بدوشم بریزم دور زودتر بره؟؟؟؟؟ چی بخورم آخه؟؟؟؟ هرچی میخوام بخورم میگن بده. امشب تند تند بلدرچین چپوندم تو فر، بد نیست بخورم؟؟؟؟ با استفراغ آب بدنش کم نمیشه؟؟؟؟

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

موقع خواب هم حتما به پهلو بخوابونش،،، بهترین کار اینه که توی کریر بخوابونیش
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دماوند جون دقیقا همین کارارو کردم امروز باز بالا آوُرد. امروز از صبح یکم نون پنیر خوردم و یکم برنج ساده با مرغ و یکم عرق نعنا، همین

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

زیر سرشوبلند کن.دکتر به یکی از دوستای من گفت سی درجه بیار بالاسرشو.نذار تخت باشه.نیمه نشسته بخوابونش
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
تو کریر نمیخوابه آخه، باید حتماً تکونش بدین تا بخوابه، تو گهواره برقی میخوابه فقط که همش تکونش بده. ولی زیر سرشو کامل از شونه آوُردم بالا

باید باهاش مدارا کنی و کم کم بهش شیر بدی.دارویی ام که دکتر داده رو.مرتب بده...باید کم کم معده اش قوی تر بشه.لبنیاتم نخورممکنه به پروتین گاوی خساس باشه
تحمل میکنم هرجوریه آرومش میکنم کمتر اذیت شه، فقط آب بدنش کم نمیشه؟؟؟؟

راستی تروخدا بگید کم کم یعنی چی؟؟؟؟ هر نیم ساعت مثلاً؟؟؟؟ بعد چند دقه شیر بدم هر دفعه؟؟؟؟

شیر خشکی بشه آخه بچم؟؟؟😔😔😔 تازه ٢٠ روزه داره شیرمو میخوره 😔😔 کلییی شیر دارررم 😩

نیم.ساعت نهایتش پنج دقیقه شیر بده.یا تویک.ساعت یک ربع بده.ازش بگیر بذار مهده اش استراحت کنه دوباره بده
اینو.دکتر پسرم گفت بهم....و میتونی آروغشم آروم بگیر زیادبه معده اش فشار نیار...کم آبی ام نشونه داره روی سرش حلو.پیشونی ببین فرورفتگی ایجاد شده؟