2777
2789

تونیکا من استفاده کردم خوب بود 

ولی اگر میخوای رنگساژت ماندگاری بیشتر داشته باشه باید شامپو بدون سولفات بزنی

ولی کلا رنگساژ ماندگاری نداره زیاد هر چقدر کمتر بشوری دیرتر می‌ره 

خدایا شکرت ...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تونیکا من استفاده کردم خوب بود ولی اگر میخوای رنگساژت ماندگاری بیشتر داشته باشه باید شامپو بدون سولف ...

موهام خیلی چربه یه روز دیر تر میشورمش همش می‌ریزه شامپوم هم بدون سولفاته میشه بدونم تونیکا چه رنگیشو استفاده کردی ؟

رنگ تیره بذاری بعد چند ماه کم رنگ میشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هی تو حموم مثل شامپو زدی موهات ؟

عکس فرستادم 

یکم دیگه میاد 

من اینطوری میزدم که شامپو میزدم به همه جای موهام بعد با یه شونه، شونه میکردم که به همه جا برسه 

به پلاستیک میذاشتم سرم بیست دقیقه میذاشتم بمونه بعد با آب خالی میشستم تو حموم 

بعد اینکه گفتی موهات چربه، ببین شامپو بدون سولفات موها و کف سر رو خوب تمیز نمیکنه اگر تو هفته سه بار موهاتو میشوری یک بازشو با شامپو عادی بشور 

خدایا شکرت ...  
تونیکا من استفاده کردم خوب بود ولی اگر میخوای رنگساژت ماندگاری بیشتر داشته باشه باید شامپو بدون سولف ...

سلام عزیزم میشه بپرسم شما پایه موهاتون چند بود ؟
و اینکه کدوم شامپو رنگ تونیکا گذاشتید ؟
چه رنگی دراومد ؟
ماندگاریش تا چند هفته بود ؟ بعدش موهاتون به زردی و نارنجی و قرمز نمیزد بعد که رنگش رفت ؟
ببخشید سوالام زیادشد ممنون میشم به همش جواب بدین لطفا
میترسم بگیرم فیک بندازن بهم جون میگن فیکش اصلاااا هیچ رنگی نمیگیره مو حتی اگه دکلره پایه ۱۰ باشه .