2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچمو؟؟؟؟😭😭😭😭

108 بازدید | 47 پست
دخترم ٢١ روزشه. دیشبم تاپیک زدم هرچی شیر میخوره بالا میارههه، هر کی یه چیزی گفت، شیر خشک دادم حتی، بازم بالا آوُرد. بدجور بالا میاره هاااا، یه حلوای سنگین خورده بودم گفتن از اونه ، ١٠٠ سی سی شیرمو دوشیدم ریختم دور باز فایده نداشت، دکتر متخصص که دیروز فقط امپرازول داد براش، همین. کولیکزم میدم بش، میترسم آب بدنش کم شه انقدر بالا میاره، هممممش داره گریه میکنهه، تا میخوابه تو خواب یهو بالا میاره با گریه بیدار میشه، همش در حال عق زدنه. یعنی داغونماااا. دارم دیوونه میشم، چکار کنم؟؟؟؟ شوهرم هی میگه زیاد شیر دادی سنگینه، ولی زیاد ندادددم، حتی ٥ دقه شیر دادم باز همون یه ذره رو بالا آوُرد، شیر نیمه نشسته میدم بعدشم تو بغل نشسته میگیرمش بازم بالا میاره. میخوام آروغشو بگیرم با آروغ بالا میاره،دکتر دیروز چکاپ کاملش کرد مشکلی نبوده انگار که فقط امپرازول داد. فردا میبرمش به متخصص دیگه. کی تجربه داره بچه ش اینجوری بوده؟؟؟ دارم دیوونه میشششم 😭😭😭😭😭

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما رفلاکس داره
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آخه سه روزه اینجوریههه. رفلاکس داشته باشه باید چکار کنم؟؟؟؟ اینکه هیچی شیر تو بدنش نموندههه. زیاد ندادم آخههه، هرچیم دادم که بالا آوُرده 😭😭😭 بچم همچین بی حال و قرمز میشههه، همش زور میده به خودش

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

نه خوب بود از اول، فقط دل درد هی میگرفت که کولیکز میدادم. سه روزه اینجوره

زیر سرشو بلند کردم شیرم کم دادم به نظر خوددم. دکتر دیروز امپرازول داد که یک سوم صبح به صبح بدم که دارم میدم