2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 83 پست
یه حسی بهم میگه بارداری😍

چه حسی؟

6 ساله منتظر بچه دار شدنم,راستش دیگه ناامید شدم.فکر میکنم بی بی چک من هیچ وقت مثبت نمیشه واس همون شک دارم همش

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حسی؟     6 ساله منتظر بچه دار شدنم,راستش دیگه ناامید شدم.فکر میکنم بی بی چک من هیچ و ...

عزییزم ,انشاالله که حامله ای,منم خیلی منتظرم ,ده ماه پیش بچه اولم سقط شد , کلی طول کشید که فراموشم شد😔اما حالا خیلی دوس دارم حامله بشم,دیشب ک تست زدم مثله ماله شما بود, اصلا نمیدونی چقد خوشحال بودم ,ولی حالا همش تردید دارم,

بیا واسه هم دعا کنیم😌

عزییزم ,انشاالله که حامله ای,منم خیلی منتظرم ,ده ماه پیش بچه اولم سقط شد , کلی طول کشید که فراموشم ش ...

مارک تست شما چی بوده؟منم تجربه ی سقط دارم تو 6هفته البته,ولی واس 5سال و نیم پیشه,

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
همین لاوین رز, میگم ک دقیقا مثله مال شما بود, 

جالبه,مارک دیگه نزدی؟یا حتی لاوین,دوباره نزدی ببینی ارنم هاله داره یا نه؟

واس من که الان خطش صورتی کمرنگه مشخصه کاملا,البته خط سی هم خودشم کمرنگه

میتونی عکسشو بذاری؟

چندروز عقب انداختی استارتر؟

خانما من ۷ .۸ روزه عقب انداختم البته تو همون ماه قبل ی بار جلوگیدی نداشتم بعد پشت بندش قرص فوری اوسیز خوردم یه هفته بعد  ب مدت دو روز پریود شدم شدیدا ..ولی الان ۷ روزه عقبم ..ب نظرتون احتمال داره حامله باشم؟؟برا بی بی چک زود نیس؟

خیلی استرس دارم دوست ندارم باردار باشم

با ادرار صبح تست کردم,تقریبا16 روز میشه عقب انداختم.ولی میگم لک دارم تا ریخ دقیقش بهم خورده

زدم منفی بود😔

همین مارک منفی بود؟