2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 83 پست
بارداري مباركه از فردا هي پررنگ پررنگ تر ميشه،مديكور بزن خيلي وحشيه زود قرمز ميشه ذوق مينماييي☺️

خیلی باحال گفتی وحشیه :-)) 

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من دوماهه پری نشدم,ولی لکه بینی دارم الان زمات پریودم گم شده,لاوین رز ممکنه اشتباه نشون بده؟

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
اره مثبته چون این مارک بیبی تست کلا کمرنگه خودمم ازش استفاده کردم.

مثبت بوده یا اشتباه نشون داده؟اینجوری کمرنگ شده؟

از موعدم گذشته,البته این چند وقته لکه بینی دارم واس همون نمیدونم پری هس یا لکه.الانم دقیقا نمیدونم چ ...

خانوما چرا لكه بيني هاتونو جدي نميگيرين؟؟؟؟

عزيزم اگه لكه بيني خيلي كم و ٢روز باشه لانه گزينيه اگر غير اين باشه احتمال سقط يا خارج رحمي وجود داره بهتره بري دكتر گلم

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

خانوما چرا لكه بيني هاتونو جدي نميگيرين؟؟؟؟ عزيزم اگه لكه بيني خيلي كم و ٢روز باشه لانه گزينيه اگر ...

اخه درد شدید ندارم,یعنی اصلا درد ندارم,فقط دو شب پیش یکم زیر دلم نزدیک تخمدانم دردش زیاد بوز که دولا مونده بودم,و لکه بینیم هم 2ماهه تقریبا هس

اخه درد شدید ندارم,یعنی اصلا درد ندارم,فقط دو شب پیش یکم زیر دلم نزدیک تخمدانم دردش زیاد بوز که دولا ...

٢ماهه لكه بيني داري؟؟؟؟

دكتر رفتي؟

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

٢ماهه لكه بيني داري؟؟؟؟ دكتر رفتي؟

نه نرفتم

ن درسته مثبته.فکر کنم لاوین رز باشه چون کلا کمرنگ هست حتی خط کنترلشونم دیر خط میندازه

اره لاوین رزه,خط کنترلش هم دیر افتاد حتی فک کردم خرابه.حالا مارک دیگم میزنم ببینم اون چی میگه