2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 83 پست
اره .همین

شمام عقب انداختی؟تو عکس که مث مال منه,ولی در ظاهر خودت میبینی صورتیه نه؟

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

عزيزم احتمالا مثبت باشه.چون مارك لاوين رز همين جوريه فردا يه مارك ديگه بگير امتحان كن.منم مارك لاوين رز گذاشتم خيلي كمرنگ بود و يه مارك ديگرو كه امتحان كردم كاملا مثبت بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دوماهه نشدم😑اره تو عکس خیلی کمرنگ تره

توهم دوماهه نشدی؟

مث من!

خداکنه مهساجان.

دوباره تست میکنم

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

کاش این بی بی چکها دروغ نباشه,لاقل ماهم طعم مادر شدن رو بچشیم,درسته بچه تو زندگیم بود و نبودش فرقی نداره,خودمو وفق دادم دیگه,ولی باشه از دلسوزیهای بیجای مردم خسته شدم,اینکه هرکس یه تجویز میکنه,فلان دعا رو بخون,فلان دکتر برو.خسته شدم ازین ترحمهای بیجا

کاش این بی بی چکها دروغ نباشه,لاقل ماهم طعم مادر شدن رو بچشیم,درسته بچه تو زندگیم بود و نبودش فرقی ن ...

اره واقعا باهات موافقم ,هرکی منو میبینه میگه بجنب دیگه ,پس چی شد ,فلان و بیسان 

بچه ها اینو ببینین,رنگهای عکسو زیاد کردم ببینم این خط دوم از خانواده ی صورتیه یا خاکستری که اینطوری شد.

توهم دوماهه نشدی؟ مث من! خداکنه مهساجان. دوباره تست میکنم

دوماهه پریود نشدی؟😲😲😲😲دکتر نرفتی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم طول کشید تا هاله انداخت اولش منفی بود رفتم برگشتم ک دیدم مثبته😨

مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.
دوباره بی بی بذار....انگار بی بی چکت تو گازوئیل بوده

عزیزم گفتم که رنگ عکسو زیاد کردم,بی بی سفیده سفیده  

منم طول کشید تا هاله انداخت اولش منفی بود رفتم برگشتم ک دیدم مثبته😨

مارک بی بی چک چی بود؟