2777
2789

سه سال تیزهوشان بودم دیگه الان هم که دهمه رفتم ریاضی تیزهوشان چون پزشکی دوس نداشتم مهندسیم دوس داشتم 

ولی حقیقتا نمیدونم درست فکر میکنم یا نه ولی ریاضی و فیزیک و هندسه و..خیلی خستم میکنه و شرایط آیندم هم خیلی مشخصه 

هربار به هنرستانی ها فکر میکنم بهشون حسودیم میشه و غبطه میخورم 

دلم میخواست برم پویانمایی یا نقاشی دیجیتال ولی حقیقتا نمیتونم . همین جوریش من نرفتم تجربی هم خودمو هم خانواده و اطرافیان رو تا حدودی نا امید کردم حالا بخوام برم هنرستان هم سه سال تیزهوشان و همه از بین میره هم موفقیتی که خانوادم دوس داشتن به یه جای خیلی خوب و شغل درست برسم هم هنرم اونقدااام خوب نیس راستش میترسم اصلا موفق نشم ولی لذت هم نمی برم از رشته م 

تروخدا نگید نظر بقیه برات مهم نباشه و برو دنبال علاقت چون واقن نمیشه 

چکار کنم؟ 😐😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معماری داخلی بخون نزدیک به هنره

برای دخترا کار نیس 

مسئله دیگه ایم که هس توان این حجم از سنگینی درسا رو ندارم

عزیزم به نظر من برو کلاسهای هنری که دوست داری ثبت نام کن.ولی مثلاً شغل های که تو میخوای باید حتما درسش رو خونده باشی.هنر رو میتونی خودت بری ثبت نام کنی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چون راحته من الان دارم شبکه و نرم افزار میخونم واقعا نسبت به تجربیو نظری راحتهبچه هامون میگن سخته و. ...

من دهم تجربیم داداشم کامپیوتر بوده میگه همه درس های تو رو داشتم به جز زیست و علوم آزمایشگاهی... و درسای تخصصی هم داشتن‌... :(

من دهم تجربیم داداشم کامپیوتر بوده میگه همه درس های تو رو داشتم به جز زیست و علوم آزمایشگاهی... و در ...

خب دیگه😂😂 دیگه نیخواد چی و نداشته باشه؟ 

دینی عربی زبان فیزیک(امسال) ریاضی فارسی ورزش جغرافیا و الزامات محیط کار داریم که همشونم نسبت به رشته های دیگه راحت تره 

بقیه درسامونم تخصصیه و چون من خودم به رشتم علاقه داشتم و پایم قوی بوده واقعا باهاشون مشکلی ندارم

عزیزم به نظر من برو کلاسهای هنری که دوست داری ثبت نام کن.ولی مثلاً شغل های که تو میخوای باید حتما در ...

ولی بازم من میخوام حرفه ای بشم و همونطور که گفتم نمیخوام فیزیک و..بخونم