2777
2789
عنوان

وای مردم چرا اینقد خنده دار شدن🤣

154 بازدید | 13 پست

یکی از همسایه ها اشغال‌شو ریخته بود تو کوچه پسز همسایه کناری مون اومد اینقد دعوا کرد که شما فرهنگ ندارین و ...

با خودم گفتم چید این پسر فهمیده و بافرهنگه 

آماده شدم بزم دانشگاه داشتم میرفتم  با موتور افتاد دنبالم 🤣🤣 وای خدا یعنی در خلقت این بشر موندم یه لحظه 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

هیچکس کامل نیست همراه اول

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دنبالت افتاده چه ربطی به اینکه به طرف گفت آشغال نریز داره؟؟؟؟

واقعا نمیفهمی ؟توضیح بدم ؟آدم با فرهنگ دنبال  زن مردم نمیفته 

این که چیزی نیست.این فقط یک قطره از دریای بی فرهنگیهما داغووووونیم

دقیقا تو دلم چقد گفتم این نسل دیگ فرهنگ شون عالیه 😂😂ولی خب به نسیت خیلی پیشرفت کردیم 

احتمالا اون حرفو زده که جلوی شما بافرهنگ جلوه کنه😅از این پسرا هیچی بعید نیس.

نه عزیزم من تو بالکن بودم صداش میومد منو نمی‌دید 🤣🤣

شاید عاشق شده  

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

دقیقا تو دلم چقد گفتم این نسل دیگ فرهنگ شون عالیه 😂😂ولی خب به نسیت خیلی پیشرفت کردیم

شعور مردمو ازشون گرفتن.دنبال فرهنگ میگردی؟

بس که ادا در آوردیم خودمون باورمون شد.

الان چند روزه که شبکه خبر میگه اسراعیل شکست خورده

چیزی که میبینی این معنیو میده؟

شعور مردمو ازشون گرفتن.دنبال فرهنگ میگردی؟بس که ادا در آوردیم خودمون باورمون شد.الان چند روزه که شبک ...

والا عزیزم مردم شعوررشون سرجاشون هست یه عده فقط تمیخااااااان بفهمن دلشون نمیخاد باور کنن یجوری دیدی وقتی یه بلایی سرت میاد انکار میکنی ‌ 

چی بگم اینقد حرف تو دلمه . ولی حق حرف زدن نداریم بیخیال 

والا عزیزم مردم شعوررشون سرجاشون هست یه عده فقط تمیخااااااان بفهمن دلشون نمیخاد باور کنن یجوری دیدی ...

دقیقن همینه.حرف حق گناهه اینجا.دلم پره.اینجا جا نمیشه🥺

کاش یجا میشد حرف زد کاش😢