2777
2789
عنوان

ماجرای بالشت من و درد هام

91 بازدید | 11 پست

من یه بالشت خوب داشتم مامانم شست خراب شد، تا بیاد همونو درست کنه خیلی زمان برد و من بدون بالشت میخوابیدم، بعد که بالشتم درست شد انگار من به ارتفاع کم عادت کرده بودم نتونستم رو بالشت بخوابم، بعد یه بالشت کم ارتفاع درست کردیم اونم هی چیزای توش یه قسمت جمع میشه بعد یه مدت با اونم گردن درد گرفتم! هفته پیش رفتیم بالشت طبی خریدیم با تخفیف جشنواره یک و نیم تومن، اولش از اون موج دارها خریدیم یه شب خوابیدم دیدم اصلا نمیتونم رفتیم عوض کردم همون جنس ولی صافشو خریدم، مال ترکیس، فروشنده گفت یه هفته باید بخوابی تا عادت کنی

من یه هفته خوابیدم ولی واقعا اون مهره بالای ستون فقراتم درد گرفت حتی موقع نشستن درد میکرد، اون همه هم پولشو دادم، الان واقعا نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از درد😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام عمل مهر گردن کرد من چند شب رفتم خونشون بالشتمم بردم ی روز گفت چرا این بالشتا خوب نیست 

مامانم بالشت منو گذاشت زیر سرش گفت این بالشت تا حالا کجا بود😂😂😂 

منم اهدا کردم به بابام

بابام عمل مهر گردن کرد من چند شب رفتم خونشون بالشتمم بردم ی روز گفت چرا این بالشتا خوب نیست مامانم ب ...

🤣امیدوارم مثلشو واسه خودتون پیدا کرده باشین وگرنه خیلی سخته عوض شدن بالش😭

اره برا من اوکیه.بعد بنا به یلیقت میتونی کم و زیاد کنی پرهارو تا برسی به اندازه دلخواهت.نرمم که هست ...

الان زدم تو نت نگاه کردم چقدرم گرونه! حتما امتحان میکتم مرسی که گفتی