2777
2789
عنوان

سر نوزادم داد زدم خدا منو بکش

391 بازدید | 46 پست

بخدا دست خودم نبود خسته ام بخدا 

از دیشب تا الان ۶بار برای شیر بیدار شدم یه دیقه دیر میاوردم یه جیغای بدی میزد اولین بارش بود 

الانم بیدار شد دنبال پستونکش بود این هی گریه 

هی قربون صدقه رفتم آرومش کنم بغلش کردم این بدتر جیغ زد 

شیر آوردم انقدر جیغ زد شیر تو دستم ریخت نمیتونستم درشو ببیندم 

آخر داد زدم خدا منو بکشه راحت شم بس کن دیگه خسته ام کردی تو صبر کن دیگه

بمیرم براش از صدای بلندم ترسید پرید یه کوچولو  

ولی بخدا خسته ام کم آوردم 

الان انقدر عذاب وجدان گرفتم دارم گریه میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این که طبیعیه 

دختردایی من یازده ماهش هست 

زن داییم تا صبح سه سال چهار بار براش شیر درست می‌کنه و بچش بدخواب هست 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

سلام عزیزم خدا قوت

هیچ اشکالی نداره خودت رو ناراحت نکن شما هم یه انسانی قرار نیست همیشه در اوج محبتت باشی گاهی خسته میشی خصوصا در نقش مادری عذاب وجدان نداشته باش چون بدتر روحت رو خسته میکنه به جاش سعی کن امروز از کسی کمک بگیری کمی استراحت بکنی 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الهی بگردم🥺خوب عیبی نداره حق داری خسته شی ولی دفعه بعد یادت باشه اون خیلی کوچولو و بی دفاعه و فقط با گریه کردن میتونه بهت بفهمونه ناراحته از چیزی👶

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

خسته ای

اشکال نداره ولی قدر جیغ جیغ اش رو بدون. بچه ای دیدم گریه نمیکرده برا گشنگی. الان مغزش اسیب دیده هزاران مشکل داره باید کلاس چهارم باشه هنوز اولم نتونسته بخونه

بچه است دیگه. ساعتایی ک خوابه خودت بخواب. معده اش گوگولیه زود سیر میشه زودم گشنه میشه

2790
2778
2791
2779
2792