2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۰۰هزار تومن یارو گفت‌میخرع گفتم نه صبر میکنم میره بالا

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
کم بود نگرفتم هنوز

عزیزم واسه تاپیکم گزارش میزنی

عنوانش دلارام

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

🔻قیمت همستر مشخص شد

ظاهر خیلی ناچیز بوده و صدای همه دراومده

پیام قابل تامل نفر هفتم جهان در همستر که یه ایرانیه:

چهار تا ادمین مخصوص تولید محتوا ایردراپ ها الخصوص ایردراپ همستر داشتم که ماهی مجموعا به اینا 700$ میدادم

تو این 6 ماه میشه 4200$

اونوقت همستر به من 600$ داده با رتبه 7 بودنم

این همه ایرانی صدرنشین چی گیرشون اومده هیچی. باور کنید خود روس ها هم پرهاشون ریخته از این ریوارد این قیمت

+ ضمنا نفر اول همستر جهان که یه ایرانی بود هم حدودا 100میلیون تومن نصیبش شد.

عملا چیزی گیر همستر بازها نیومد و عمر و وقتشون تلف شد🤦‍♂

#حسین_دارابی | عضوشوید 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خب خودت نقد کن چرا بدی به کسی

بلد نیستم سر در نمیارم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
فیلمای آموزشی هست چند بار ببین. اون دلال فقط سود میکنه این وسط

باید چک کنم پس