2777
2789
عنوان

از دست بابام کلی گله داشتم

196 بازدید | 13 پست

سر یه قضیه ای که ۱، ساله من دارم تحمل میکنم فقط بخاطر پدرم ، چون به فامیلاش مربوط میشه و پدرم طرفداری اونارو کرد ( ببخشید واضح تر از این نمیتونم یگم ممکنه شناسایی بشم ) و حق هم با من یود ، ولی پدرم بخاطر دلبستگی خاصی که به فامیل و اقوامش داره طرفداری اونارو کرد 

خیلیی وقت بود نگه داشته بودم تو دلم 

خیلییی دلم شکست بخاطرش 

خیلی گریه کردم 

ولی بلخره نیم ساعت پیش بدون هیچ بی احترامی  بهش گفتم 

و اونم باز طرفداری خانوادشو کرد 🙃🙃 

ولی دیگه مهم نیس 

عین یه بعضی تو گلوم گیر کرده بود 

راحت شدم.، راحتتتتتتتتتتت

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای منم همینه فامیلش عوضین مادرمو اذیت کردن من از مادرم دفاغ کردم پدرم ۱۵ ساله منو اذیت میکنه ازون دردناکتر اینکه مامانم هم بیمعرفته و دعوا میشه پشت بابام رو‌میگیره و‌منو اذیت میکنه

عیب نداره قشنگم منم عین توام میکذره من خوشحالم هیج وابستگی دیگه بهشون ندارم

اصن زشته بخدا 

بهش میگم حداقل خودت واسه خودت ارزش قائل شو 

به خدا اون یکی عموهام کوچکترین بی احترامی به خودشو خانوادش بکنن ، یه جوری رفتار میکنن حساب کار دستشون بیاد 

اونوقت پدر من خودشو مارو فدای اونا میکنه 

خدایااااا

اونوقت جالبه اونا عزیزترن براشون 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اصن زشته بخدا بهش میگم حداقل خودت واسه خودت ارزش قائل شو به خدا اون یکی عموهام کوچکترین بی احترامی ب ...

همه شون لنگه همه ن بزار بچسبه بهشون ببین فردا مریضی چیزی شد اونا ب دادش میرسن‌یا شما

پدرایی که به خانواده و فامیلشون بیشتر از زن و بچه اهمیت میدن به دنبال بزرگی کردن و احترام بیشترند. تو خونه الکی بادش کنید و احترام اغراق آمیز ببارید هندونه زیر بغلش بدید .

ماجرایی که به فامیل بیشتر از شوهر و بچه اهمیت میدن دنبال توجه و محبت بیشترن از جمله مادر خودم. چون پدرم تو خونه محبت و توجه نداره مادرم دائما آویزون برادرا و زن برادرا و برادرزاده هاشه

پدرایی که به خانواده و فامیلشون بیشتر از زن و بچه اهمیت میدن به دنبال بزرگی کردن و احترام بیشترند. ت ...

من پدرم اخلاقش اینه کلا 

همیشه خودشو فدای اینو اون میکنه 

بعد جالبه این همه دنبال احترام و توجه هست ، این کارش برعکس،  این دوتا رو ازش دور میکنه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️