2777
2789
عنوان

خانمهایی که در آستانه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 40 پست
خب اون مشاور نامه میده برای مشکل روحی شوهرت ؟ شاید بتونی یکطرفه جدا بشی با نامه مشاور امتحان کن شوهر ...

چهل سالتونه؟

چمد ساله ازدواج کردین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین پدر و مادر شوهرمم میدونن مریضه بخوام طلاق بگیرم شوهرم نمیتونه حرف مفت بزنه اما میدونم خیلی اذیتم میکنه مخصوصا کسی که باهاش بهم خیانت کرد وکیله راه و چاها نشونش میده فقط دعا میکنم الهی بمیره 

بچه داری؟ اگر نداری فقط فرار کن یا مجبورش کن بیاد مشاوره و اصلاح بشه من همزمان چند تا تاپیک بودم یاد ...

فکر کنم منو با یه کاربر دیگه که تو تاپیکم هست اشتباه ریپ زدید چون شوهرم خودش میخاد مشاور بریم من حوصله مشاوره ندارم گفتم بریم شورای حل اختلاف بگیم سازش نداریم همونجا نامه بگیریم چون به مشاور که بهم زنگ زد گفتم حوصله بحث وگفتگو ندارم گفت میتونید بریم‌شورای حل اختلاف یک جلسه نامه بگیرید که شوهرم نمیدونم قبول نکرد گفت باید بریم مشاوره نمیدونم چی تو سرشه 

بله ۹ ساله ازدواج کردم بچم شیرخواره 

بعد ۱۷ سال میخواین جدا شین؟عجیب بود برام

مشاور هم همینا گفت!! اونم تعجب کرده بود !!  ۱۷ ساله من هر موقع میگم طلاق تا چند وقت خوب میشه اما باز همون اش و همون کاسه مریضه همش هم به خاطر کودکی سختیه که داشته خدا الهی لعنت کنه پدرشا یه عمر دنبال رفیق بازی و عیاشی بوده اینقدر اینا را کتک زده که اینجور شدند ۴ برادرند همه تحصیل کرده و مهندس اما همه هزار مشکل روحی دارن !!! خودمم ضعیفم اعتماد به نفس ندارم مهندس بودم کارمند بودم منا خونه نشین کرد یک سره هم میگه تو هیچی نیستی تو بدبختی تو بیچاره ای اینقدر اینا را بهم گفته خودمم باورم شده از درد بدبختی ادامه دادم تا الان از بس بی اراده ام 

فکر کنم منو با یه کاربر دیگه که تو تاپیکم هست اشتباه ریپ زدید چون شوهرم خودش میخاد مشاور بریم من حوص ...

خوب اینکه میگه بریم مشاوره خیلی عالیه یعنی نمیخواد طلاقت بده در صدد اصلاح زندگیشه 

به خاطر بچت جلسات مشاوره را برو برای زندگیت بجنگ 

خوب اینکه میگه بریم مشاوره خیلی عالیه یعنی نمیخواد طلاقت بده در صدد اصلاح زندگیشه به خاطر بچت جلسات ...

شما تو اون تاپیک نبودید که گفتید تو سینک؟؟؟ 

ذهنم خیلی قویهههه هیچی از یادم نمیره این بده حرفهای شوهرم حرفهای ناموسی که بهم گفته از یادم نمیره روزی چندین بار بهم حرفهای ناموسی میزنه فحشهای زشت دهنش مثل چاه مستراح میمونه

یه دختر ۱۰ ساله

جدا بشی بچت بزرگه اذیت نمیشی ولی ان شاءالله که هدایت بشه 

اما من از چشمم افتاده اصلا اینده نگر نیست فقط امروزش رو میبینه فقط نشسته دیگران راه رو براش باز کنن اینو هل بدن جلو 

شما تو اون تاپیک نبودید که گفتید تو سینک؟؟؟ ذهنم خیلی قویهههه هیچی از یادم نمیره این بده حرفهای شوهر ...

تو سینک چی؟؟؟ 

شوهر منم بددهنه فحاشه اول شروع میکنه به فحش دادن منم بعد ۱۷ سال هر موقع فحش میده یاد حرف مشاور میفتم که همه به خاطر کودکیشه هر چی فحشه به پدر و مادرش میدم اونم کتکم میزنه چند تا نامه پزشکی قانونی دارم به خدا هر روز میگم خدایا یا شفاش بده با بکشش منم حق زندگی دارم 💔💔💔