2777
2789
عنوان

خانمهایی که در آستانه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 40 پست
چهل سالتونه؟چمد ساله ازدواج کردین؟

شما تو اون تاپیک نبودید که گفتید تو سینک؟؟؟ 

ذهنم خیلی قویهههه هیچی از یادم نمیره این بده حرفهای شوهرم حرفهای ناموسی که بهم گفته از یادم نمیره روزی چندین بار بهم حرفهای ناموسی میزنه فحشهای زشت دهنش مثل چاه مستراح میمونه

جدا بشی بچت بزرگه اذیت نمیشی ولی ان شاءالله که هدایت بشه اما من از چشمم افتاده اصلا اینده نگر نیست ف ...

شوهر منم همینه باورت میشه بابت همین خونه که الان خریدیم من چه قدر کتک خوردم که راضی شد ۱۷ سال پیش با قرض و وام یه خونه کوچیک بخره و بعد عوض کنیم ؟؟ پدر اشغالشم میگفت خونه میخواین چیکار ماشین بخرید تا هر روز با ماشین ما بره شمال کیف و حال چون خودشم یه عمر دنبال رفیق بازی بود ماشینم نداشت !!! هیچی نداره خاک عالم فقط تو سر مفت خور و عیاشش الانم از پسراش پول میگیره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سینک چی؟؟؟ شوهر منم بددهنه فحاشه اول شروع میکنه به فحش دادن منم بعد ۱۷ سال هر موقع فحش میده یاد ح ...

سینک رو به کاربر پیچک گفتم اشتباه شما رو ریپلای کردم در رابطه با سینک

شوهر منم همینه باورت میشه بابت همین خونه که الان خریدیم من چه قدر کتک خوردم که راضی شد ۱۷ سال پیش با ...

پدرش اینهمه اذیتش کرده کتک خورده ازش بعد هنوز به حرف پدرشه 

پدرش اینهمه اذیتش کرده کتک خورده ازش بعد هنوز به حرف پدرشه

بله کمبود محبت داره مشاور گفت چون با پول دادن توجه اونا را به خودش جلب میکنه مرتب بهشون پول میده تا این خلا درونیش را جبران کنه پدر و مادرش فقط وقتی کمک مالیشون کنه تا چند مدت تحویلش میگیرن و باز هیچی !! هر چی کم محلیش میکنن عطشش بیشتر میشه برا جلب توجه و محبتشون هی خرجشون میکنه تاپیکام را بخونی متوجه میشی 

بله کمبود محبت داره مشاور گفت چون با پول دادن توجه اونا را به خودش جلب میکنه مرتب بهشون پول میده تا ...

شوهر منم همینه اینقدر از پدر مادرش بدی دیده داشت میفتاد زندان بخاطر طلبکارها چون شریکش سرشو کلاه گذاشت روز دادگاه هیچکدوم از خانوادش نرفتن که مبادا مجبور بشن پول بدن رضایت بگیرن حتی نرفتن کنار بچشون باشن اما این که از همون دادگاه شاکیهاشو راضی کرد بجای اینکه بیاد خونه یکراست رفته بود دم مغازه ننه باباش اینم مهر طلبه اینقدر بهشون وابسته اس به زن وبچش نیست میخام جدابشم بهش گفتم برای همیشه برو ور دل ننه بابات کیفشو ببر 

من ی هفت پیش درخواست دادم سامانع مسیر نوبت زدم رفتم مشاور جلسه اول گفتیم همو نمیخایم ی برگه امضا کردیم مشاور گفت دیگ احتیاج نیست بیاین فقط هزینه مشاور بدین لازم ب حضور نیست

خسته از نرسیدن ب آرزوها 

شوهرت نه معتاده نه خیانتکار

مشکلاتتون فقط سوتفاهم بوده بخدا ک حل میشه اگ صبور باشی و بتونی با لوندی و سیاست زنونت بکشونیش سمتت

مگه فکرکردی طلاق اونم در سن ۴۰ سالگی چی برات داره؟؟

یه ادم بهتر سر راهت قرار میگیره؟

نه بخدااااا هر مردی بدی و خوبیای خودشو داره میبینی یکی این مشکلاتی ک میگی و نداره اما خیانت کاریا معتاده

بخدا این مشکلاتی ک گفتی چیزی نیستن ک‌بخوای بچتو بی پدر کنی

بخدا ک من حسم اینه ک همسرت دوست داره وپشیمونم هست بهش فرصت بده جلسات و برید

سوره طلاق و مزمل و بخون

و یه کانال تلگرام بهت میدم برو هر روز یه وویس گوش کن وقتی ک خودت درونی تغییرکنی ۱۰۰ درصد همسرتم باهات خوب میشه

zahraaa_hameddd@

بروتواین کانال تلگرام و حتما هر روز یکی دوتا گوش کن از اول شروع کن

پیج حامدفیروزه و هم فالو کن و دورهای رایگانشم گوش کن خودت ازدرون تغییر کن بخدا ک دنیای بیرونت تغییرمیکنه

من ۲۳ سالمه وبایک بچه ۵ ساله دارم از همسرم جدامیشم اونم بخاطر خیانتاش و اگه خیانت نبود بخدا ک هرمشکلی داشتیم قابل حل بود اماچون خیانت بود و یکی دوبارهم نبود نتونستم تحمل کنم وبمونم واس همین تمومش کردم

شوهرت نه معتاده نه خیانتکارمشکلاتتون فقط سوتفاهم بوده بخدا ک حل میشه اگ صبور باشی و بتونی با لوندی و ...

مگه به سن هستش حالا هرسنی مگه من الان تو فکر ازدواج ممدد هستم اینو میگی ؟؟؟

واینکه وقتی ازم یه ادم افسرده ساخته با توهیناش با بددهن یاش با دروغهاش از چشمم افتاده همیشه فکر میکردم تغییر میکنه اما نکرد روز به روز بدتر شد باهام روراست نیست چه سو تفاهمی ؟؟؟ کسی که به زنش بگه خ را ب یه بی غیرته کاش واقعا اینطور که میگه بودم دلم نمیسوخت منی که همه خودم رو گذاشتم برای بچم و زندگیم حتی وقت نمیکنم موهامو رنگ کنم یه مداد به چشام بکشم مثل کارتن خوابها شدم بعد بهم بگه  ج ن ده امیدوارم تقاص حرفاشو پس بده خدا جای حق نشسته