بله اجباریه گفتم سازش نمیخام گفتن اجباریه بیایید بگید بعد با مرد وزن یکجا حرف میزنه یا جدا جدا ؟
دو جلسه جدا حرف میزنه سه جلسه با هم من چون شوهرم نمیومد اخر همه را خودم رفتم البته باز شوهر من نیومد توافقی جدا بشیم و زد زیر همه چیز کلا مریضه ثبات روحی نداره
نه مریضه ثبات روحی و اخلاقی نداره دو سه تا اختلال شخصیتی داره که همون مشاور دادگاه تشخیص داد الانم نمیاد برا طلاق میگه توافقی نمیام خودت برو درخواست بده طلاق یک طرفه هم مکافاته
دو جلسه جدا حرف میزنه سه جلسه با هم من چون شوهرم نمیومد اخر همه را خودم رفتم البته باز شوهر من نیومد ...
من به شوهرم گفتم نمیخاد بریم بیا بریم شورای حل اختلاف بگیم ما نمیخاهیم زندگی کنیم مشاوره چیه گفت جلسات رو هماهنگ کردم باید بیایی اصلا حرفهایی که بهم زده وکارهایی که کرده از یادم نمیره حتی بگه دیگه هیچوقت تکرار نمیشه من ناموسشم نباید اون حرفها رو میزد دیگه برام تموم شده یکبار دوبارم نگفته چندین بار حتی زنگ زد به ننش جلوی من به مامانش بهم فحش میداد میگفت این ج ن ده بلند گفتم اسم مادر خواهرت رو رو من نزار
من به شوهرم گفتم نمیخاد بریم بیا بریم شورای حل اختلاف بگیم ما نمیخاهیم زندگی کنیم مشاوره چیه گفت جلس ...
عزیزم مشاوره ها اجباریه اگر نرید که بهتون نامه عدم سازش نمیدن شوهر من سابقه خیانت چندین بار داره ،کتک زده چند تا نامه پزشک قانونی دارم فحاشه مریضه یعنی کلکسیونیه برای خودش
خب اون مشاور نامه میده برای مشکل روحی شوهرت ؟ شاید بتونی یکطرفه جدا بشی با نامه مشاور امتحان کن شوهر ...
عزیزم برای طلاق توافقی نمینویسند فقط میگند عدم سازش و ... چون نامه را دو طرف باید امضا کنند شوهرم امضا نکرد حتی گفت خیانتش هم پاک کنه تا امضا کنه طلاق توافقی اسمش روشه همه چیز باید با توافق باشه حتی مهریه که شما میخواین اگر مشاور بخواد بیماریش را بنویسه باید درخواست طلاق یک طرفه بدم