2777
2789

بیایید از باید ها و نباید های زندگی مشترک و خانواده همسر بگید 

از تجربه هاتون تو زندگی بگید 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک کنید

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

با خانواده شوهرت صمیمی باش و لبخند بزن بهشون ولی هیچوقت حرف دلتو نزن درد و دل نکن ،پیششون با شوهرت دعوا نکن ،پیش شوهرت بد خانوادشو نگو چیزی گفتن در عین احترام جوابشونو بده ،اگ رفتی اونجا در حد ی سفره پهن کردن و جمع کردن کمک کن یادت باشه اونجا چیزی وضیفه تو نیست ،احترام همه رو حفظ کن ولی کم رو نباش ک اذیت شی ،زیادم نمون 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

رک باش

نه گفتن رو بلد باش

کوزت نشو

یه پس انداز داشته باش

میتونی کار هم داشته باش

کل کل نکن 

سفره دلتو برا خانواده شوهر باز نکن 

حرفی یا کاری که صلاح میدنی نگی رو بگو نمیگم  پنهان نکن 

حرف نه ببر نه بیار 

حد و مرز مشخص کن

احترام طرفین نه در حدی که دو لا راست بشی 

به سلامتیت اهمیت بده 

C᭄

هیچوقت بد خانواده همسرتو به همسرت نگو

هیچوقت بد خانواده همسرت به همسرت نگو هرچند که خیلی ناراحت باشی کلا به کسی نگو 

از خانواده خودت به خانواده همسرت نگو حتی اگه بحث ناراحتی‌ با خانواده خودت داری به همسرت نگو مردا هیچ تضمینی ندارن ممکنه بعدا بشه خار تو چشم