2777
2789
عنوان

کودک همسری

269 بازدید | 19 پست

خانوما ب نظر شما اگه تو این عصر جدید که تقریبا افکار قدیمی تقریبا دور ریخته شده اگه ی پدر مادر دختری رو تو سن کم شوهر بدن مثلا ۱۳ یا ۱۴ سالگی، پدر مادر مقصرن یا دختره ؟ من ک میگم صد درصد پدر و مادر ک اصلا اجازه دادن واسع دختر کم سن و بچه سالشون خواستگار بیاد تو خونه، چون واقعا موقع ازدواج نیست خیلی ظلمه این قضیه یکی از عزیزان منه که الان ب شدت پشیمونه ولی بچه داره کلا از ازدواجش اشتباه بود اختلاف سنی داشتن زیاد دختره درسش عالی بود اگه درسشو میخوندم قطعا کسی میشد واسه خودش حتی پدر مادرش از هیچ لحاظی براش کم نزاشتن و موافق درس خواندنش بودن و بهترین مدرسه گذاشته بودن و حمایتش می‌کردن همه جوره اما نمی‌دونم واقعا چرا شوهرش دادن حالا مادره میگه تو دوران نامزدی ما دیدیم پسره ب درد دخترمون نمیخوره و کلا خانواده ها باهم اختلاف داشتن دختره چون ب شدت عاشق پسره شده بوده و احساساتی بوده جدا نشده هرچی خانوادش پافشاری کردن و همش با شوهرش مشکل داشت و کلا زندگیش خوب نبود حالا من به فکر فرو رفتم واقعا مقصر کیه؟ مادره ک میگه من مقصر نیستم!!! منم ب مادره گفتم تو مقصری زیر بار نمیره من اون وقتی ک این دختر بیچاره میخواست ازدواج کنه ب مادرش گفتم این هنوز بچش بدبختش نکن اما گوش نکردن اعصابم خیلی خورده برای زندگی این دختر دعا کنید خیلی برام عزیزه شبو روز غصه شو میخورم 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

من 15سالگی ب اجبار پدر عقد شدم...

خدا از پدرم نگذره ..هیچ وقت نمیبخشمش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخوندم چون اعصابم نمی‌کشه ولی پدر و مادر مقصر ۱۰۰

آفرین منم ب همین معتقدم 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

من 15سالگی ب اجبار پدر عقد شدم...خدا از پدرم نگذره ..هیچ وقت نمیبخشمش

امضات😭😭😭😭😭

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چند وقت پیش از یه اقایی ماشین خریدیم سندش به نام دخترش بود که ۱۶ سالش بودتو محضر فقط از پدر دختر برای انقال سند به عنوان بزرگترش امضا گرفتن ودختره حتی حق فروش ماشینی که به نام خودش بود و چون زیر سن قانونی بود نداشت بعد میشه یه پدر و مادر اجازه بدن یه بچه زیر سن قانونی مهمترین تصمیم زندگیشو تحت فشار ترشح هورمون وبلوغ بگیره و بگن ما مقصر نیستیم!!!!!!

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چند وقت پیش از یه اقایی ماشین خریدیم سندش به نام دخترش بود که ۱۶ سالش بودتو محضر فقط از پدر دختر برا ...

دقیقا منم همین یه ساعت پیش تو دعوای دختره و مادر بودم مادره می‌گفت فلان فلان شده تو خودت خواستی هرچی گفتیم جدا شو نشدی آتیش گرفته بودی!!! بعد دختره گفت حواست هست چی میگی ؟ هیچ جا حتی امضای یه آدم زیر ۱۸ سال رو قبول ندارن اونوقت تو انتظار داشتی من تو ۱۳ سالکی تصمیم درست برا ازدواج بگیرم و تو دوران نامزدی از کسی ک عاشقش بودم تو اون سن جدا شم من اصلا عقل نداشتم شما بزرگتر من بودید ک از سر نادانی منو شوهر دادین تو اون سن 

دقیقا منم همین یه ساعت پیش تو دعوای دختره و مادر بودم مادره می‌گفت فلان فلان شده تو خودت خواستی هرچی ...

فقط مشکل ضعف پدر و مادر و عدم مدیریتشون بوده 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

والدینش ساده هستن

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

خب بستگی داره اون ازدواج درد باشه یا درمون

من خدم ۱۷سالمه ازدواج کردم درسته سنم کمه زوده برام ولی زندگیم خیلی خوب داره میره جلو عه این انتخابم راضیم عه مامان بابامم راضیم

اگه بر سر اجبار باشه اون مقصر خانوادس.

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

من 15سالگی ب اجبار پدر عقد شدم...خدا از پدرم نگذره ..هیچ وقت نمیبخشمش

متاسفم بابت این اتفاق تلخ

از طرف مقابلتون بدتون میومد؟یا کلا چون بچه بودید آمادگی ازدواج رو نداشتید؟

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤