2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 19 پست

من خوندم ببین گلم الان من بگم مقصر مادر هست یا دختر چه فرقی میکنه..؟🥲

میدونم گاهی انقدر فشار رومون هست که فقط دنبال مقصر یه اتفاق هستیم تا یکم حس بهتری داشته باشیم تا بتونیم با خودمون کنار بیایم 

ولی بنظر من چه اون دختر مقصر باشه چه نباشه باید دست از سرزنش خودش برداره باید خودشو بغل کنه برای خودش و سختی هایی که کشیده گریه کنه ولی خب یه بار گریه کنه و این داستان رو برای خودش ببنده :)

به الانش نگاه کنه مشورت بگیره ببینه الان توی زمان حال میتونه چیکار کنه که شاد باشه و زندگی عالی برای خودش بسازه حتی میتونه باز شروع کنه به درس خوندن 

من یکی از دوستانم بیست و خورده ی سالش هست یه بچه ی ۲ ساله تقریبا دیپلم ناقص بود الان با تلاش هاش داره  برای کنکور تجربی میخونه🌝

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

خب بستگی داره اون ازدواج درد باشه یا درمونمن خدم ۱۷سالمه ازدواج کردم درسته سنم کمه زوده برام ولی زند ...

ببخشید من یه تاپیک زدم نمی‌دونم چرا حذف شده منظورم این تاپیک نبود

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوندم ببین گلم الان من بگم مقصر مادر هست یا دختر چه فرقی میکنه..؟🥲میدونم گاهی انقدر فشار رومون ه ...

عزیزم من بیست دقیقه پیش یه تاپیک زدم به موضوع دیگه بود نمی‌دونم چرا حذف شده 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت