2777
2789
عنوان

عروسی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 39 پست
عزیزم مادرشوهرت بهت بدی کرده تقصیر اون جاریِ از همه چی بی خبر چیه ؟

فقط مادرشوهر نیست 

برادرشوهرم هم عمین عید بهم فحش خیلی بد داد گفت عیدی برای زنم کم آوردین.فحش پایین ناف.کلا‌بی فرهنگن

دوهفته قبلش با زنش خونم بود کلی احترام گذاشتم 

سر همین قسم خوردم دعوت نکنم

اصفهان نصف جهان...

خب اونا جزو اون ده درصد بودن حتما....در ضمن تعداد مهمونای عروسی نسبت به ده سال قبل حدااقل نصف شده! خ ...

شما منو با زنداییتون اشتباه گرفتی دلت پره

من خلاصه نوشتم بخوام اینجا یچیزایی بگم‌لو‌میرم

اصفهان نصف جهان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیت اینه اشکال از خودتون بوده که اون موقع قبول کردین. الان نمیشه چیزی رو عوض کرد. نرفتنتون فقط شمارو حسود و بد ماحرا جلوه میده. من باشم خیلیییی شیک و پیک میکنم میرم مراسم با مهمونا هم خیلی گرم میگیرم ولی با خانواده شوهر سرد

فقط مادرشوهر نیست برادرشوهرم هم عمین عید بهم فحش خیلی بد داد گفت عیدی برای زنم کم آوردین.فحش پایین ن ...

آهان من فک کردم مشکل فقط مادرشوهرتونه ، پس حق با شماست عروسی هم رفتین سرسنگین باشین به نظرم

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

واقعیت اینه اشکال از خودتون بوده که اون موقع قبول کردین. الان نمیشه چیزی رو عوض کرد. نرفتنتون فقط شم ...

منم منظورم به نرفتن نبود

منظورم این بود چطوری رفتار کنم

اصفهان نصف جهان...

شما منو با زنداییتون اشتباه گرفتی دلت پرهمن خلاصه نوشتم بخوام اینجا یچیزایی بگم‌لو‌میرم

نه عزیزم دلم پر نیست

برا خودت میگم...  من اصلا شما رو نمیشناسم دارم قضیه رو از دید بقیه بهت میگم

کوچکترین واکنشی نشون بدی غیر از اینکه بگن حسوده دیگه چیزی نیست و اینکه نظرت تو مراسم اونا تغیری ایجاد نمیکنه فقط خودتو کوچیک میکنی همین

به هر حال موفق باشید❤️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واقعیت اینه اشکال از خودتون بوده که اون موقع قبول کردین. الان نمیشه چیزی رو عوض کرد. نرفتنتون فقط شم ...

یه اخلاقی دارم نمیتونم سرد باشم برم از خودم درمیام و...

نمیدونم چیکارکنم یکم سنگین باشم

اصفهان نصف جهان...

آهان من فک کردم مشکل فقط مادرشوهرتونه ، پس حق با شماست عروسی هم رفتین سرسنگین باشین به نظرم

پسره از مادره بدتره اتفاقا 

بیش از حد به زندگیمون ضربه زده 

تموم سرمایه زندگیمون سرش به باد رفت

الان داره مسخرمون میکنه هیچی ندارین

اصفهان نصف جهان...

نه عزیزم دلم پر نیستبرا خودت میگم... من اصلا شما رو نمیشناسم دارم قضیه رو از دید بقیه بهت میگمکوچکت ...

این که درسته عزیزم اونا حال میکنن من حرصشو‌بخورم

حرفات منطقی مرسی

اصفهان نصف جهان...