2777
2789
عنوان

عروسی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 39 پست
بهتره برین چون اگر نرین پشت سرتون میگن چشم نداشت که ببینه و جاری بازی در آوردهولی حتما به مادرشوهر ...

وحشی و بی فرهنگه بگم دعوا میشه.اصلا نمیشه منطقی حرف زد باهاشون

اصفهان نصف جهان...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ده سال قبلو با الان مقایسه میکنی😑😑😑😑😑عین زندایی من نباش... ۱۲ سال بعد دایی دیگه ام زن گرفت اون ...

ده سالم پیشم ۹۰٪ عروسیا تو تالار بود

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

منم بچه بودم شل گرفتم

دیگه الان که بچه نیستی پس ولش کن

چون هیچ فرقی تو اوضاع نمیکنه فقط با واکنش نشون دادن خودتو کوچیک میکنی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نه هیچ دعوتی در کار نیست تو خواب ببینن

عزیزم مادرشوهرت بهت بدی کرده تقصیر اون جاریِ از همه چی بی خبر چیه ؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

ده سال قبلو با الان مقایسه میکنی😑😑😑😑😑عین زندایی من نباش... ۱۲ سال بعد دایی دیگه ام زن گرفت اون ...

من از سه سالگیم یادمه تالار میرفتیم عروسی همه فامیل

ففط تالار نیست همه مساعل.تالار بی اهمیت ترینش

مثلا به اون میگن زن داداش به من هوی هم نمیگن 

قضاوت نکن عزیزم من چون نسبت فامیلی دارم هرجا تونستن بهم زخم زدن . مادرشوهرم راضی نبود 

اصفهان نصف جهان...

من از سه سالگیم یادمه تالار میرفتیم عروسی همه فامیل

ففط تالار نیست همه مساعل.تالار بی اهمیت ترینش

مثلا به اون میگن زن داداش به من هوی هم نمیگن 

قضاوت نکن عزیزم من چون نسبت فامیلی دارم هرجا تونستن بهم زخم زدن . مادرشوهرم راضی نبود 

اصفهان نصف جهان...

ده سالم پیشم ۹۰٪ عروسیا تو تالار بود

خب اونا جزو اون ده درصد بودن حتما....

در ضمن تعداد مهمونای عروسی نسبت به ده سال قبل حدااقل نصف شده! 

خیلی رسم و رسومات دیگه م تغییر کرده

من عروسیم با جاریم فاصله پنج ماه بود زمین تا آسمون مراسم و کارهامون فرق میکرد

بالاخره همه که مثل هم نیستن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
باید خودتون بگین یا پیام بدین و همه حرفاتون رو بزنین،اگر هم بخواهین با نرفتن جبران کنین،پاتختی یا پ ...

میخوام بخاطر آبروی شوهرم تالارو برم بقیه رو بگم مرخصی نداریم برگردیم یه شهر دورن.شوهرم میگه بخاطر من بیا فعلا تصمیم نگرفتم

اصفهان نصف جهان...

اگه با سر و سنگین بودن و اوقات تلخی واقعا جبران میکنند، پس با این اخلاق برو.

ولی تا اونحایی که من میدونم نه تنها جبران نمیکنند بلکه هزار جور حرف حسود و ... هم به ادم میبندند.

سخته دیدن این چیزا و مقایسه کردنش، ولی برای دل خودت برو عروسی، قشنگ برو بزن و برقص و خوش بگذرون، حداقل هم به خودت خوش میگذره، هم اعصاب خودتو شوهرت ارومه، هم بهت هزار جور حرف نچسبوندند. 

میخوام بخاطر آبروی شوهرم تالارو برم بقیه رو بگم مرخصی نداریم برگردیم یه شهر دورن.شوهرم میگه بخاطر من ...

آفرین بخاطر آبروی شوهرتون و حرفهای پشت سرتون

چون مردم دقیقا خبرندارن که چی تو دلتون گذشته ،