2777
2789

یه نامه ی اداری دارم چیز خاصی نیستش ینی ربطی ب قانونی و اینا نداره فقط میخوام یه عدد رو جا به جا کنم تا بتونم نمره بگیرم

چجوری تغییرش بدم ک تابلو نشه کپی شده؟

نامه ای ک مُهر خورده

بدم بیرون اسکن کنن بعد چاپ رنگی ضایع است؟

سلام خانومیهمون نامه رو ببر اسکن کنه با فتوشاپ عدد تعقیر میدهبعد خواستی همونو پرینت رنگی از ی جای دی ...

سلام عزیزم

ینی رد مُهر معلوم نمیشه ک دوباره چاپ شده؟فقط از این میترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمینی رد مُهر معلوم نمیشه ک دوباره چاپ شده؟فقط از این میترسم

ببین خانومی

من تاریخ ها رو تعقیر دادم

عکاسی آشنا بود 

برگه رو  اول اسکن کرد بعد داده های ک من میخواستم و وارد کرد

دقیقا همون چیزی ک تو کاغذ بود

اگرم پرسید بگو درس واحد کامپیوتر دانشگاه

گفته باید بتونیم با فوتوشاپ اطلاعات رو کمی تعقیر بدیم

هرگونه تغییر در نامه رسمی مهر دار جعل محسوب میشه و قابل پیگیری هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
فقط برای نمره گرفتنه اخه وگرنه نمره ی کامل نمیدن با اینکه خیلی زحمت کشیدم بابتش

خب ندن

شما سعی و تلاشتو کردی هرچی پیش آید خوش آید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
برام سخته هضمشحالا واقعا اگه چاپ بشه مشخص میشه ک چاپه؟

بله همچنین از هر نامه رسمی مهر دار یه کپی ثبت میشه

ن گلم مهر نداشت برای مناما ب کسی ک تحویل دادم اصلا متوجه نشد😅

برای منم قراره نامه اسکن بشه استاد قراره از روسایت نامه رو ببینه و نمره بده

فقط نگران اینم ک مدیر گروه وقتی میخواد اسکن کنه نفهمه

ب نظرت میفهمه؟

برای منم قراره نامه اسکن بشه استاد قراره از روسایت نامه رو ببینه و نمره بدهفقط نگران اینم ک مدیر گرو ...

نمی‌دونم خانومی

میترسم بهت بگم ن متوجه نمیشن بعد اتفاق دیگه ای بیفته

مال من مهر نداشت

من اعداد مربوط ب پرداختی رو تعقیر داده بودم

من بردم جایی ک فقط میخواستن ببین پرداخت کردم یا ن

ک اصلأ متوجه نشدن