2777
2789

دیدین مروارید مد شده رو همه چی مروارید می زنن. چسب نیست.

می خوام رو پالتو مشگی مروارید بزنم. این شکلی

دستبند های طلا با مروارید اصل(پرورشی) الماسین آذر. www.almasin.com

اگه نصفه باشه چسب اگه كامل باشه دوختنيه البته نصفه دوختني هم داريم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با نخ نامریی روش بدوز محکم تره کثیف کاری نداره مثل چسب 

منظورم اینه که نخ با شست و شو شل میشه کنده میشه خوب

گفتم شاید یه چیزی مثل پانچ داشته باشه که سبک و دستی باشه

دستبند های طلا با مروارید اصل(پرورشی) الماسین آذر. www.almasin.com

من با چسب چسبوندم عالي شد.... البته دوختني هم برا مشتري زياد انجام دادم واسه يقه خوب دراومد.... بستگي داره چه لباسي باشه.... مثلا ازم پالتو رو زياد نميشوره بخاد خراب شه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزیزم باید دستگاهشو بخری خزازی محل ما گفت دستگاهش چهل هزار

حالا میخوام برم ببینم دستگاهش چطوره

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست