2777
2789

ساقه مو رو بدجور خشک میکنه به ساقه نزن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر هم داره؟

خیلی خوبه 

موهارو کاملا نرم میکنه و خوش حالت

من نرم کننده میزدم موهام بعد دو روز میشد سیم ظرفشویی و تاثیرش خیلی کم بود ولی این عمیق موهارو ترمیم میکنه

میتونی به کف سرم بزنی و چربی سر رو کنترل میکنه و بعنوان یه شوینده عالیه

قیمت خیلی مناسبیم داره 

تنها مشکلش اینه که شستنشه سخته که اونم میشه بذاریش تو جوراب تمیز و تو ظرف آب که لعاب بندازه و از لعابش استفاده کنی

مهم تر از همه اینکه تو ریزش مو هم تاثیر مثبتی داره

منم خیلی دوست دارم ولی شوهرم میگه موهات خراب میشه.چون من سرم خیلی زود شوره میزنه

خیلی بوی جالبی داره

برای تقویت موها خیلیم خوبه حاوی مواد معدنیه

من خیلی از شامپو ها و ماسک مو و نرم کننده های مختلف رو امتحان کردم برندهای خوب که قبلا بود و الان دیگه وارد نمیشه و حتی برندهای معمولی رو 

همشون مو رو نابود میکنن تاثیراشون فقط آنیه در درازمدت خیلی آسیب میزنن به مو

نمیدونم من انقدر شامپو مختلف امتحان کرددم ولی شوره ام نمیره ک نمیره.. و اینکه ریزش هم گرفتم. از عطار ...

آره  از عطاری معتبر گرفتم

من قبلا شامپو میزدم شوره داشتم ولی چندبار که حنا گذاشتم شوره هام رفت و الان دیگه سرم شوره نداره

کف سرت چربه آره؟

همین گل سرشور خیلی خوبه و حنا

آره از عطاری معتبر گرفتممن قبلا شامپو میزدم شوره داشتم ولی چندبار که حنا گذاشتم شوره هام رفت و الان ...

ن کلا سرم و موهام خشکه کفشم خشکه ولی شوره میزنه پوست پوسته میشه انگار 

استارتر جان گل سرشور موهاتو خشک تر نکرد 

چطور ممکنه اخه منم کلا کف سر و ساقه خشک دارم موهامم ریزش داره حس میکنم از خشکی ساقه هامه میپیچن به هم مثه گره میاد پایین دسته دسته میریزه 😔 میخوام مجدد ختمی استفاده کنم از مشاور معتبر یه عطاری هم پرسیدم میخواستم گل سرشور بخرم گف خشک میکنه خانوم ساقه هاتو بدرد شما نمیخوره

گل ختمی هم استفاده کردی؟ به صورت شامپو

یه روح معنوی که خالق همیشه در کنارشه🫂❤️✨

آره از عطاری معتبر گرفتممن قبلا شامپو میزدم شوره داشتم ولی چندبار که حنا گذاشتم شوره هام رفت و الان ...

سلام،گل سرشورتون چه رنگی بود؟

من گرفتم از عطاری کرمی رنگه

هم خیلی خشک می کنه هم بو داره

سلام 

خوبین لطفا عطاری که ازش گل سرشور گرفتین معرفی میکنین

منم میخوام استفاده کنم ،از چند جا گرفتم موهارو خیلی خیلی خشک میکنه،بوی بدی هم داره،فکر میکنم جنس خوب و بد داره،عطاری که شما ازش گرفتین پیج داره؟؟؟