2777
2789
عنوان

دکتری مشاور وکیل کدوم بهتره

38 بازدید | 5 پست

دکتری و وکیل.  وکیل خیلی پرستیژش پایینه ینی ؟ 

وکیل خوبه یا ن؟ یا مشاور و روانشناسی

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

مهربونای سایت لطفا ۴ نفرتون تاپیک آخرمو گزارش بزنید بترکه 

شخصیه می ترسم شناسایی بشم 

هر کی گزارش زد لایکم کنه مرسی ❤

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بین این دو روان شناسی را انتخاب کردم.

الانم ارشد علوم پزشکی آزاد بالینی میخونم و تو بیمارستان شاغلم.

من خودم چون رشته تجربی بودم حقوق برام سطحش پایین بود.

ولی خب اگر درامد برات مهم باشه با حقوق زودتر به درامد میرسی

من بین این دو روان شناسی را انتخاب کردم.الانم ارشد علوم پزشکی آزاد بالینی میخونم و تو بیمارستان شاغل ...

موفق باشی عزیزم 

با رشته انسانی هم میتونم روانشناسی بخونم یا خوب نیست؟ بیمارستان میتونم کار کنم یا فقط مدرسه و ...

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

موفق باشی عزیزم با رشته انسانی هم میتونم روانشناسی بخونم یا خوب نیست؟ بیمارستان میتونم کار کنم یا فق ...

روان شناسی جزء رشته های شناور هست.

یعنی از طریق دیپلم انسانی تجربی ریاضی و... میتونی بخونی

با کارشناسیش میتونی استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنی و خیلی کم میتونی تو خانه بهداشت و درمانگاه روستاها استخدام میکنن ولی برای اینکه بتونی درمانگر بشی و مطب داشته باشی باید ارشد بگیری.ارشد بالینی اگر بخوای بخونی خیلی باید تلاش کنی چون رفته زیرمجموعه پزشکی و قبولیش سخت شده.