soria مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 79 عنوان بارداری 139 بازدید | 13 پست بچه ها استرس دارم نمیدانم بار دارم یا نه پشتم پهلوی چپ گرفتگی دارم و درد وسمت راست شکمم هم تیر میزنه پای راستم هم درد داره خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما 1396/08/03 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf_248 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 5836 عزیزم بار اولته اقدام میکنی؟ روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
soria مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 79 عزیزم بار اولته اقدام میکنی؟ بله بار اوله خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما
soria مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 79 از موعد پری گذشته؟ نه هنوز ۸ روز مونده تا پری بشم خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما
sadaf_248 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 5836 منم تجربه بارداری نداشتم منم مثل شما بار اوله که اقدام میکنم ایشالا خدا این ماه به هر دومون نی نی سالم و خوشکل بده عزیزم😊 روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
soria مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 79 منم تجربه بارداری نداشتم منم مثل شما بار اوله که اقدام میکنم ایشالا خدا این ماه به هر دومون نی نی سا ... انشالله خانمی هردویمان بیاییم بگیم مامان شدیم خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما
sadaf_248 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 5836 انشالله خانمی هردویمان بیاییم بگیم مامان شدیم خدا از زبونت بشنوه راستی شما مشکل کیست یا تنبلی تخمدان که نداری نه؟ روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
sadaf_248 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 5836 انشالله خانمی هردویمان بیاییم بگیم مامان شدیم خدا از زبونت بشنوه راستی شما مشکل کیست یا تنبلی تخمدان که نداری نه؟ روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
soria مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 79 خدا از زبونت بشنوه راستی شما مشکل کیست یا تنبلی تخمدان که نداری نه؟ مشکل کیست نه اما اگر شنیده باشی فیبروم داشتم که قرص خوردم نمیدانم خوب شده یا نه خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما
sadaf_248 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 5836 مشکل کیست نه اما اگر شنیده باشی فیبروم داشتم که قرص خوردم نمیدانم خوب شده یا نه منم فیبروم دارم کیست هم دارم روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
sadaf_248 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 5836 سه ماه دارو خوردم دوتاش بهتر شده ولی کامل خوب خوبی نشده اما دیگه طاقت نیاوردم اقدام کردم خدا کنه اگه باردار شدم مشکلی پیش نیاد روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
soria مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 79 سه ماه دارو خوردم دوتاش بهتر شده ولی کامل خوب خوبی نشده اما دیگه طاقت نیاوردم اقدام کردم خدا کنه اگه ... انشالله مشکلی پیش نمیاد به امید خدا خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما
soria مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 79 من امروز نوبت دکتر داشتم برا معاینه و کنترل فیبروم ها دکتر گفت که فیبروم ها بزرگ تر شده ولی اثری از بارداری ندید خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما