2821
2789
عنوان

بارداری

139 بازدید | 13 پست

بچه ها استرس دارم نمیدانم بار دارم یا نه پشتم پهلوی چپ گرفتگی دارم و درد وسمت راست شکمم هم تیر میزنه پای راستم هم درد داره 

خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی  وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بار اولته اقدام میکنی؟

بله بار اوله 

خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی  وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما 
از موعد پری گذشته؟ 

نه هنوز ۸ روز مونده تا پری بشم

منم تجربه بارداری نداشتم منم مثل شما بار اوله که اقدام میکنم ایشالا خدا این ماه به هر دومون نی نی سالم و خوشکل بده عزیزم😊

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
منم تجربه بارداری نداشتم منم مثل شما بار اوله که اقدام میکنم ایشالا خدا این ماه به هر دومون نی نی سا ...

انشالله خانمی هردویمان بیاییم بگیم مامان شدیم 

خدا از زبونت بشنوه  

راستی شما مشکل کیست یا تنبلی تخمدان که نداری نه؟

خدا از زبونت بشنوه  

راستی شما مشکل کیست یا تنبلی تخمدان که نداری نه؟

خدا از زبونت بشنوه     راستی شما مشکل کیست یا تنبلی تخمدان که نداری نه؟

مشکل کیست نه اما اگر شنیده باشی فیبروم داشتم که قرص خوردم نمیدانم خوب شده یا نه 

مشکل کیست نه اما اگر شنیده باشی فیبروم داشتم که قرص خوردم نمیدانم خوب شده یا نه 

منم فیبروم دارم کیست هم دارم  

سه ماه دارو خوردم دوتاش بهتر شده ولی کامل خوب خوبی نشده اما دیگه طاقت نیاوردم اقدام کردم خدا کنه اگه باردار شدم مشکلی پیش نیاد

سه ماه دارو خوردم دوتاش بهتر شده ولی کامل خوب خوبی نشده اما دیگه طاقت نیاوردم اقدام کردم خدا کنه اگه ...

انشالله مشکلی پیش نمیاد به امید خدا 

من امروز نوبت دکتر داشتم برا معاینه و کنترل فیبروم ها دکتر گفت که فیبروم ها بزرگ تر شده ولی اثری از بارداری ندید   

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز