2777
2789
عنوان

کتلت قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 28 پست
پس بیخیال لوس میشه

اخه بچم به ظرف غذاش برچسب زده بود میخواست اینارم بزاره توش دلم کباب شد براش 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا چه حوصله دارن منم باردارم ویار دارم به خدا با حال زار درست کردم

اره بابا دخترم الان چن وقته میگه یکی مرغ میاره خونه هزار بار درست کردم میگه ادن انگار یه جور دیگس🤣🤣

جدی شبیشه یکم سعی کنی میشه ولی بگو اونا با قالب می‌پزند تو هم هروقت رفتی بیرون قالبشو بگیر

اره گفتم قالبشو میخرم درست میکنیم گفت من اینو نمیبرم دیگه منم لقمش میکنم میخوره بخوره نمیخوره نخوره 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

بچه های این دوره زمونه چقدر ادا دارن به خدا یادم نمیاد تا حالا به مامانم همچین چیزی گفته باشم

اره به خدا همیشه هم ناراضی هستن 

اره گفتم قالبشو میخرم درست میکنیم گفت من اینو نمیبرم دیگه منم لقمش میکنم میخوره بخوره نمیخوره نخوره

عزیزم دقیقا مث قالبش دراوردی،

من همیت دو روز پیش قالبشو گرفتم ولی برا تو هم دقیقا مث همونه، 

منم بخاطر بچها گرفتم ک شاید خوششون بیاد غدا بخورن ولی بازم نخوردن، حس میکنم زیادی نی نی ب لالای بچهامون میذاریم، 

فک کن نون باگت با سس رو ترجیح دادن ب ایت کتلت

عزیزم دقیقا مث قالبش دراوردی،من همیت دو روز پیش قالبشو گرفتم ولی برا تو هم دقیقا مث همونه، منم بخاطر ...

وای امیدوارم کردی خواهر جان دخترم یه جور رفتار کرد از خودم نا امید شدم ، ای بابا من فکر میکردم پسر بچه ها نازشون کمتره 

وای امیدوارم کردی خواهر جان دخترم یه جور رفتار کرد از خودم نا امید شدم ، ای بابا من فکر میکردم پسر ب ...

حس میکنم بهونه گیری برا نخوردنه،

اهمیت نده عزیزم❤

خیلی مراقب هودت باش از هر بابت نیاز ب مرتقبت داری الان

حس میکنم بهونه گیری برا نخوردنه،اهمیت نده عزیزم❤خیلی مراقب هودت باش از هر بابت نیاز ب مرتقبت داری ال ...

اره دقیقا بهونه میکنن، مرسی قربونت اره فردا میرم اردبیل از دکتر زنان وقت گرفتم انشاالله ببینم قلبش تشکیل شده